Najlepšie momenty MTV VMA 2015

pridal kara 31.8.2015 o 21:47


Všetky Mileyne oblečky, Karolove oznámenie kandidatúry na prezindenta, plačúci Justin Bieber a mnohé ďalšie highlighty včerajšieho večera.

Ako už zrejme všetci viete, večerom sprevádzala Miley. A teda čakala som niečo viac. Nie, nemyslím viac oblečenia, to mi bolo jasné, že sa konať nebude, ale viac zábavy. Polovica jej vtipov sa točila okolo jej lap dancu, ktorý dala dva roky dozadu Robinovi Thickovi, druhá polovica bola o tráve. A samozrejme nechýbali ani nadávky. Ako sa im podarilo cenzurovať ju v priamom prenose, to som síce veľmi nepochopila, ale ten, kto to mal na starosti, má chudák asi ešte teraz kŕč v ruke, koľko toho bolo. Okrem veľa nadávania bolo aj veľa prezliekania:

Ak sa pýtate sami seba, ako s týmto môžu byť jej rodičia okej, tak pre vás to Billy Ray Cyrus, ktorý sedel v hľadisku a podporoval Miley, všetko vysvetlil. Povedal: „Vždy sme boli veľmi otvorení všetkému. Je to všetko o láske a svetle. Zabudnite na negativitu a na hejterov. Ide si svoje, darí sa jej a zabáva sa pri tom. Svet potrebuje lásku. Všade je strašne veľa nenávisti, svet potrebuje pozitívne vzory… Vidieť ju šťastnú je ten najlepší pocit na svete.“ Z toho mi vyplýva, že majú asi s Miley spoločného dílera.

Miley sa snažila aj prekonať slávnu oscarovú selfie Ellen DeGeneres, no veľmi jej to nevyšlo. A Kim má asi fakt nejaký patent na selfie fotky, lebo je jediná, ktorá na výslednej fotke nie je rozmazaná.

Miley ale samozrejme aj zaspievala. Odpremiérovala pesničku Dooo it! z jej nového albumu. Že z akého? Na konci jej vystúpenia oznámila, že na stránke mileycyrusandherdeadpetz.com nájdete celý jej nový album. A zadarmo.

A Miley si večer zapózovala aj s Jaredom Letom, a keďže jeho radi máte a ju nie, fotka sa vám asi páčiť nebude.

Najväčším WTF momentom celého včerajšieho večera ale nebola Miley. Bol to Karol. Ten dostal cenu Michael Jackson Video Vanguard Award – Lifetime Achievement Award. Odovzdávala mu ju Taylor Swift, ktorej 6 rokov dozadu vyletel na pódium keď vyhrala cenu ona. Veď viete, aby tam bolo napätie a aby bolo o čom písať. Ale je o čom písať aj tak, o to sa postaral samotný Karol. Porozprával o tom, ako ho všetci ľudia doteraz nenávidia kvôli tomu čo Taylor urobil, a že nevie, či keby v tom čase už má dcéru, či by pokazil takýto moment dcére niekoho iného. Až som chvíľu pozerala, že rozumne hovorí. A potom povedal, že si čo to pofajčil a oznámil, že v roku 2020 bude kandidovať za prezidenta.

 Karči, niekedy fakt stačí povedať ďakujem.

Ale kukajte na ten Kimin hrdý pohľad.

Karol prezidentom!

A Kim prvou dámou! To bude super.

Ale aspoň budeme mať čo pozerať.

Karol šokoval ale ešte skôr, a bolo to počas vystúpenia The Weekend. Postavil sa, usmieval sa a tancoval. Už len kvôli tomu si to video pozrite. A ešte možno kvôli vlasom uja víkenda.

Ďalším zaujímavým momentom bol comeback Justina Biebera. Odspieval si, odtancoval si, a nakoniec bol zo svojho výkonu taký dojatý, až si poplakal.

 

Keď doplakal, prišiel domov a zverejnil na svojom youtube k jeho novej pesničke What Do You Mean oficiálny videoklip.

Rebel Wilson nám predviedla pri vyhlasovaní ceny za najlepšie hiphopové video striptíz. Ale fakt vôbec nemusela, vedela by som bez toho žiť. A myslím, že my všetci.

Keď vyhlásila cenu, musela pomôcť Nicki Minaj na pódium, lebo tá si dala super úzke šaty, v ktorých vôbec nevedela chodiť. A potom si spolu zatwerkovali.

A potom Nicki poďakovala svojej pastorke a svojím fanúšikom, a povedala Miley, že je bitch, ktorá o nej povyprávala sračky do médií. Miley totiž robila rozhovor pre magazín Elle a pýtali sa jej na to, čo si myslí o hádke Nicki Minaj a Taylor Swift na twitteri, keďže sa hádka týkala práve VMA. Odpovedala niečo v zmysle, že Nicki nie je veľmi milá osoba, takže ju to neprekvapilo. A to sa Nicki nepáčilo.

Nicki a Taylor už sú ale udobrené a tak si spolu aj zaspievali. Celé VMA totiž začínali vystúpením Nicki, a tá si prizvala Taylor na pomoc.

Taylor odpremiérovala aj svoj nový klip k pesničke Wildest Dreams.

Nedá mi nespomenúť aj neskutočné vystúpenie 22 ročnej speváčky Tori Kelly, o ktorej som až do dnešného skorého rána nikdy nepočula. Ale spieva jak pani, takže si asi doštudujem, o koho ide.

Čo ma zase nepríjemne prekvapilo, bol dosť mizerný výkon Demi Lovato. Mala som ju zafixovanú tak, že patrí k tej hŕstke speváčok, ktoré tam spievať vedia, ale to čo predviedla včera bolo hrozné aj po zvukovej a aj vizuálnej stránke.

Aby som ale spomenula všetkých vystupujúcich, tak vám sem pripájam aj vystúpenie Macklemora a aj Pharrella. A potom ešte nejakí čudáci Twenty One Pilots, ktorých vystúpenie mi spôsobilo obrovský WTF výraz na tvári, ale mohlo to kľudne byť len nedostatkom spánku, keďže bolo asi pol šiestej ráno, alebo to skrátka len nie je môj šialok kávy.

A to je vše, přátelé. Dovidenia o rok.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk