Čo týždeň dal

pridal kara 2.9.2015 o 21:54


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Benedict Cumberbatch a jeho manželka Sophie prezradili meno svojho syna. Volá sa Christopher Carlton Cumberbatch.

Herečka Candice Accola z Upírskych denníkov je necelý rok po svadbe tehotná. Oznámila to v pondelok na svojom Instagrame.

Aj Cameron Diaz a Benji Madden sú vraj v očakávaní. Médiá tak usúdili z ich série fotiek na letisku, na ktorých si Cameron zakrývala brucho taškou. Blízky zdroj povedal pre nejaký pochybný web, ževraj je Cameron zhruba v ôsmom týždni a nepotvrdí to, až kým neprejde prvý trimester. Podľa mňa bullshit, ale veď uvidíme.

Jennifer Lawrence a Chris Martin sa ževraj zase rozišli. Ani som nepostrehla, že sa od posledného rozchodu stihli dať zase dokopy. Ale magazín People píše, tak ja vám to teda pretlmočím. Dôvodom tohto rozchodu je vraj to, že Jennifer už čakala od Chrisa väčšie záväzky voči nej, ktoré sa ale nekonali, keďže je u neho na prvom mieste rodina – jeho deti a exmanželka Gwyneth. Chris vraj nechce, aby ich vzťah skončil, ale chce mať časovú flexibitu na to, aby mohol kedykoľvek ísť za svojimi deťmi.

K rozvodu sa ževraj schyľuje aj u Gisele Bundchen a Toma Bradyho. Gisele už vraj bola konzultovať u rozvodového právnika, ale Tom ju neberie veľmi vážne a myslí si, že sa mu len vyhráža. Problémy spôsobuje jeho kariéra, ale keďže sa vyznám do celebrít a nie do futbalu, nepochopila som presne, o čo ide. Blízky zdroj ale pre UsWeekly povedal, že je to vážne a toto môže naozaj znamenať koniec ich vzťahu, tak uvidíme, ako to dopadne.

Hilary Duff sa už asi preniesla cez svojho exmanžela. Má nového frajera – jej trénera Jasona Walsha. V piatok si s ním vyrazila do klubu a podľa svedkov išlo jednoznačne o rande. Vraj spolu flirtovali, stále sa jeden druhého dotýkali a Jason sa vraj správal ako veľký gentleman.

Lewis Hamilton konečne prezradil, čo je medzi ním a Rihannou. Pre E!News povedal: „Viete, poznám sa s s Rihannou už veľmi dlho. Už dlho sme priatelia. Sem tam si vyjdeme von, ale inak sme len priatelia.“ Toto ja osobne nepovažujem za dementovanie toho, že spolu správajú. Skôr mi to pripadá ako potvrdenie.

Nikki Reed a Ian Somerhalder poskytli časopisu Brides ich oficiálne svadobné fotky.

V nedeľu sa oženil bývalý manžel Avril Lavinge Deryck Whibley. Za ženu si zobral modelku Arianu Cooper. Na svadbe si pripíjali jablkovým džúsom, keďže Deryck už seká dobrotu a potom, čo minulý rok skoro zomrel, už nepije.

16 ročná dcéra Johnnyho Deppa Lily-Rose priznala, že je Sexually Fluid. Po anglicky preto, že naozaj neviem, či na to v slovenčine vôbec nejaký výraz máme. Znamená to, že jej orientácia sa pohybuje niekde medzi homo a hetero. Alebo čo. Ja vám neviem, ale mala by som si to asi zistiť, lebo tuším je to teraz moderné. Veď Miley sa zase označuje za Gender Fluid. Deti, drogy nie sú dobré.

Brad Pitt a jeho 7 ročný syn Knox strávili nedeľu spoločne na motocyklových pretekoch v Anglicku. V Anglicku sa im asi páči, a tak Brad a Angelina hľadajú dom v Londýne, pretože Angelina sa chce vraj začať angažovať v európskej politike. Tuším sa máme na čo tešiť, s Angelinou a Karolom na čele.

A keď už hovoríme o Angeline… Tento týždeň sa v jednej galérii v Londýne začala ponúkať na predaj za 1800 libier jej čiernobiela fotka. Na fotke má 20 rokov.

Demi Lovato zverejnila výslednú podobu jej pripravovaného albumu.

Kylie vôbec nevadí, že jej drahý urobil pesničku o tom, ako do nej zasúva. Zrejme sa z toho teší, a tak mu išla aj do klipu.

Mimochodom, z Kylie je už blondína naozaj. Vykašlala sa na parochne a šla do peroxidu.

Gisele aj napriek rečiam o rozvode nevyzerá nešťastne, takto si zatancovala v novej reklame na topánky značky Stuart Weitzman.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk