Milfka na pláži

pridal kara 11.9.2015 o 21:58


Ktorá celebritná mamina ukázala kocky na bruchu?

Hilary Duff, vážení. Tá si tento týždeň odbehla oddýchnuť si troška na Havaj aj so svojím 3 ročným synom Lucom. Toho ale na fotkách neuvidíte, lebo ho niekto rozmazal. Asi nejaké nové zákony na ochranu detí, ktovie.

Skoro 28 ročná Hilary predviedla na pláži namakané telo. Celkom príjemné vidieť niekoho, kto si to odcvičí v posilke a nie odsedí u chirurga na liposukcii (že, Kim). Aj keď je Hilary troška mohutnejšia na to aká je malinká, vyzerá super. A jak tak kukám na tie svaly, nasrať by som ju asi nechcela.

Hilary nielenže vyzerá dobre, ale má to aj v hlave upratané. Nehladuje, radšej cvičí a má iné starosti než svoju váhu. Minulý rok pre Elle povedala: „Mám 157 centimetrov, som fit, makám v posilke a robím šialené veci. Veľmi rada cvičím, no netrápim sa tým, aby som bola najštíhlejšia na svete. Nie som modelka, som herečka. Mám pocit, že vždy troška bojujem s nejakými dvomi až piatimi kilami navyše, ale na to, aby som sa tým trápila, som príliš zaneprázdnená. Mám normálnu postavu a som takto úplne šťastná.“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk