Riri má nového nabijaka

pridal WonderWoman 13.9.2015 o 21:58


Nesympatického, ale má.

Veru, je to tak. Po pletkách s Lewisom Hamiltonom, ktoré boli podľa mňa čiste o krátení si dlhých letných nocí, sa Riri rozhodla pre vážny vzťah. To aspoň tvrdia naše obľúbené blízke zdroje. Pre E! News potvrdili, že Rihanna oficiálne randí s Travisom Scottom. Vraj je to už veľmi vážne a on je poriadne v do nej. Ak ste si podľa fotky mysleli, že Travis je čerstvo doštudovaný mladý doktor s atestáciou na neurochirurgiu, mýlili ste sa. Zdanie môže občas klamať a neuveríte, ale Travis je rapper. Travis Scott je jeho umelecké meno, v skutočnosti sa volá Jacques Webster a narodil sa s malými čižmičkami s ostrohami v Texase. Má iba dvadsaťtri rokov, čiže o 4 menej ako Riri, ale to rozhodne nie je žiadna prekážka v ich rozbiehajúcom sa vzťahu.

Minulý týždeň si asi rovnako ako Bella s Weekndom povedali, že je čas zverejniť ich románik a začali sa spolu objavovať na viacerých akciách. Šli spoločne na súkromnú párty Up&Down, potom na Travisov koncert, no a úplne to rozbalili na Ririnej New York Fashion Week after-party, kde sa od seba nevedeli odtrhnúť. Médiá obletelo „škandalózne“ video, na ktorom mali spolu robiť všelijaké zvrhlosti na verejnosti, ale ako môžete počas troch sekúnd vidieť, iba spolu telo na telo tancovali. Zvyšok si zrejme nechali na hotelovú izbu a na druhý deň šli opäť spoločne na ďalšiu párty. Ťažký to život celebrít…

Riri s Travisom na afterke

Justin pozerá, čo sa deje

Už pohopil a slušne sklopil zrak

„Zabijem ťa. Áno, teba za tým objektívom.“

„Všetci mi radšej vráťte moje prachyy!“

Travis zjavne miluje fotografov

 

 A spomínané necudné video







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk