Snehuliak na plátne

pridal locco 13.9.2015 o 8:06


Na taký veľavravný nadpis ste už dlho nenarazili.

Prvá možnosť. Obeť obrovskej dávky hop-šup leží na plátených nosidlách záchranárov. Druhá možnosť. Bláznivý maliar vymaľoval svetlé plátno na bielo, a práve takýto názov vymyslel pre svoje veľdielo. Tretia možnosť. Michael Fassbender bude hrať hlavnú úlohu vo sfilmovanom knižnom bestselleri s názvom Snehuliak. Síce je to dosť nepravdepodobné, ale tretia možnosť je správna. Nášmu ženskému publiku je však tento krátky asociačný kvíz úplne ukradnutý, lebo nejednej z vás sa pri pohľade na tohto 38-ročného herca orosilo veko papiňáku. Prejdem k veci. Snehuliak je názov siedmej knihy z 10-dielnej kriminálnej ságy, ktorú má na svedomí nórsky spisovateľ Jo Nesbo. A Michael stvárni hlavnú úlohu detektíva Harryho Holea. Pre mňa prekvapivý výber, keďže aj ja patrím k fanatickým prívržencom Nesbových papierových požieračov psychiky.

Ak ste na tom podobne, tak možno aj vy práve krútite hlavami. Asi ste si knižného Harryho predstavovali trochu inak. No uvidíme, aké zázraky s ním porobia v maskérni. Dám trochu aj pre nezainteresovaných. Detektív Hole je skoro dvojmetrový emocionálny mrzák, ktorý rozmýšľa iba nad piatimi vecami. Kto je vrah, či mu v byte ostal nejaký alkohol, prečo zakaždým na chodbe stretne otravného suseda, či mu ranná cigaretka osvieži kontaminovaný dych, a prečo majú jeho kolegovia okná na svojich kanceláriách. Vo filme Snehuliak bude Harry vyšetrovať prípad masového vraha žien, ktoré nemali práve najlepšiu povesť. Harryho vyšinutý protivník je nesmierne inteligentný jedinec, ktorý má celkom neobvyklé modus operandi. Pred domami svojich obetí stavia snehuliaky. Ak tvorcovia filmu trafia tú správnu mrazivú severskú atmosféru, a Michaelovi sa podarí dobre zahrať prepitého detektíva s jednoslovnými odpoveďami, tak si nielen Nesbovi fanúšikovia prídu na svoje. Vlastne rozmýšľam, prečo samotný Nesbo nehrá Harryho. Ale s tým asi nič neurobím. No idem si radšej pustiť metal, trochu si vypijem a ponorím sa do hlbokej depresie. Harry by to tak chcel.

Jo Nesbo. Fanúšikovia ho stále tlačia do pokračovania série s Harrym. Ja som jeden z nich. Pre výstrahu som mu poslal album Mira Jaroša. S jeho podpisom. Krutejší trest nepoznám. A to ani nerozumie textom

Michael Fassbender. Asi by sa skôr hodil do nejakej Evitovky, ale ja mu verím. Je to výborný herec a magnet na ženy. Film si na seba určite zarobí. Slideshow pre medúzky nesmie chýbať

Aj takto si Harryho predstavujú čitatelia



Zaradené pod: Michael Fassbender, sexoši




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk