Čo týždeň dal

pridal kara 16.9.2015 o 21:28


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

V piatok sa Chrisovi Brownovi podarilo vybojovať striedavú starostlivosť na jeho dcéru Royalty, aj keď sa tomu jej mama Nia Guzman snažila všemožne zabrániť.

Sandra Bullock a jej sexoš Bryan Randall už sa neskrývajú, a tak máme prvé spoločné fotky.

French Montana sa už asi preniesol cez rozchod s Khloé a už má novú frajerku. Tou je 43 ročná herečka Sanaa Lathan. Vraj to ale ešte nie je vážne, lebo sa poznajú len chvíľu a zatial sa len zabávajú.

Aj bystrozraký Edko Sheeran má novú frajerku. Tie reči o Nicole Scherzinger teda asi predsa len neboli založené na pravde. Chodí so svojou kamarátkou zo strednej Cherry Seabor.

Novú frajerku má aj Brooklyn Beckham. Jeho vyvolenou sa stala francúzska herečka (aj keď podľa imdb teda veľmi neherečkuje) Sonia Ben Ammar. Tá síce žije v Európe, no celé leto trávila v LA s Brooklynom.

Rebel Wilson sa rozišla s frajerom Mickeym Goochom. Ten vraj rozchod nenesie úplne dobre, no napriek tomu ostávajú kamaráti.

Adrienne Bailon zrušila zásnuby a po šiestich rokoch sa rozišla s Lennym Santiagom. Snáď jej single status poslúži Robovi Kardashianovi ako motivácia pri chudnutí.

Orlanda minulý týždeň načapali na rande. Vyšiel si na sushi s Chloe Bartoli. Áno, tá Chloe, ktorá má prsty v rozchode Kourtney a Scotta. Ale keďže patrí medzi dlhoročné kamarátky Mirandy Kerr, skôr by som povedala, že išlo len o kamarátsky obed.

Amber Rose si vybehla do ulíc Hollywoodu v čiernej parochni, v ktorej ju takmer nikto nespoznal.

Aj Sienna Miller sa predviedla s novým három, ale v tomto prípade nejde o parochňu.

Aj keď Britney nedávno strašila, že zmluvu vo Vegas si už asi nepredĺži, nakoniec to urobila. Takže ak čírou náhodou neviete čo s peniazmi, ešte máte dva roky času na výlet do Vegas a absolvovanie jej koncertu.

Necelý týždeň nás delí od premiéry novej série Big Bang Theory, v ktorej nebude chýbať ani svadba Penny a Leonarda.

Selena Gomez má novú pesničku, ktorá je tuším zase o Justinovi.

Demi Lovato si v rádiu BBC zaspievala Take Me To Church. Celý svet sa ide z tejto jej verzie posrať, no podľa mňa sa to nedá počúvať.

V rádiu BBC si minulý týždeň zaspievala aj FKA Twigs, tá si zase vybrala pesničku Elastic Heart.

Minulý týždeň sa na spevákov zahrali aj Jimmy Fallon a Ellen DeGeneres, ktorí súťažili v Lip Sync Battle.

Jimmy mal kreatívny týždeň, a tak si aj zarapoval s Justinom Timberlakom.

A rozdávali sa aj darčeky.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk