Jessica Alba, uhni! Hviezdy prechádzajú!

pridal kara 16.9.2015 o 20:04


Také niečo asi povedal bodyguard Kylie Jenner predtým, než odsotil z cesty Jessicu Albu, aby mohli Kylie a Tyga odísť z prehliadky New York Fashion Weeku.

Kylie a Tyga sú veľké hviezdy. Minimálne si to o sebe myslia a presvedčili o tom aj svojho bodyguarda. V nedeľu po oficiálnej otváracej ceremónii odišli z New York Fashion Week zaujímavým spôsobom. Kylien ochrankár surovo odhodil všetkých ľudí, ktorí stáli pred vchodom. A medzi nimi bola aj Jessica Alba. Vyjadrenie očitého svedka, samozrejme, nechýba. „Po šou sa všetci snažili dostať von a bola tam veľká tlačenica. Všetci tam boli natlačení a Jessica Alba na chvíľku zastala, aby niekoho pozdravila, no v tom zozadu prišili bodyguardi Kylie Jenner a odsotili Jessicu z cesty. Vyzerala veľmi zaskočene.“ Jessica ale nebola jediná, ktorú odstrčili. Medzi touto skupinkou ľudí sa ocitla aj žurnalistka Véronique Hyland, ktorá po incidente tvítla: „Nič vám lepšie neukáže vaše miesto v ekosystéme, ako jemný dotyk bodyguarda Kylie Jenner pod vaším krkom.“

Kylie: Odhodili z cesty všetok ten plebs?

šokovaná Jessica Alba

Za posledných pár dní sa ale nazbieralo opäť kopec celebrít, ktoré NYFW navštívili, a ktoré nenapadol žiaden bodyguard, tak sa na ne pozrime.

Adriana Lima

Anna Kendrick

The Weeknd a Bella Hadid

Bella Hadid

Bella Thorne

Baldwinove ženy

Charlotte McKinney a Petra Němcová

Christina Hendricks

Irina Shayk

Jaime King

Jessica Alba

Kate Upton

Kelly Osbourne

Khloe Kardashian

Kim Kardashian

Kourtney Kardashian

jej veličenstvo Kylie Jenner

Lady Gaga a Mary J. Blige

Lady Gaga

Lewis Hamilton a Tyga

Malin Akerman

Mariah Carey

Nicki Minaj

Nina Agdal

Rita Ora a Tyga

Rita Ora

Rosario Dawson







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk