Cara vs Robb Stark

pridal locco 17.9.2015 o 10:46


Toto je veľmi vážne.

A zase raz som zabrnkal na nervy netrpezlivým fanúšikom Game of Thrones. Ale veď vy dobre viete, že Robb Stark sa už v tomto seriálovom fenoméne nevyskytuje, lebo tak trochu zomrel. To len o smrti Jona Snowa sa vedú nekonečné debaty. A ja som nesmierne zvedavý, ako to dopadne. Idem však k podstatnejším veciam, lebo hlavnú úlohu v tejto pikoške hrá modelka a herečka Cara Delevingne. A 29-ročný herec Richard Madden, ktorý stvárňoval Robba Starka. Inak Caru som musel označiť už aj ako herečku, keďže táto pôvabná slečinka to myslí s herectvom seriózne vážne. Možno ste prednedávnom zaregistrovali jej nevydarený rozhovor v rannej relácii Good Day Sacramento, kde narazila na odpor dvoch tupých moderátorov.

A práve Richard sa v jednom rozhovore vyjadril k tomuto orálnemu blúzneniu. A rozhodne nešetril chválou na adresu mladej krásky. Povedal, že Cara sa správala veľmi detinsky a neprofesionálne. Zaspomínal si na obdobie, kedy dokončil nakrúcanie filmu Popoluška. Vtedy musel počas šiestich týždňov dookola odpovedať novinárom na tie isté otravné otázky ohľadne filmu. Povedal, že tento druh promovania filmu prostredníctvom rozhovorov je súčasťou hereckej kariéry, a keď ju to nebaví, nech to radšej nerobí. Care však tento pokus poškodiť jej povesť ukrutnej profesionálky neušiel. Ihneď sadla za počítač a Richarda zničila prostredníctvom twitteru. A Cara očividne nepatrí k fanúšikom Game of Thrones. Ich tweety som si dovolil veľmi nedoslovne preložiť.

A ty si zase kto? A čo je to k*rva Game of Thrones? Úplne všade na tento termín narážam. Blbeček.

Si zober toho koňa, meč a mŕtve pančuchy, a hybaj na hranice strašiť utečencov. Ma zbytočne rozčuľuješ. Ťa virtuálne vyfackám obočím. Amatér

Cara, prepáč. Úloha Robba Starka mi veľmi prirástla k srdcu. Inak v ôsmej sérii by si mohla hrať dospelého Brana Starka. Meh.

Cara Delevingne

Richard Madden v civile

Takto ho všetci poznáme

Spomínaný rozhovor

Paper Towns

Popoluška







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk