Matt LeBlanc hrá Matta LeBlanca

pridal kara 19.9.2015 o 19:16


A stojí to za to.

Štyri série seriálu Episodes už sú za nami, no predpokladám, že o ňom mnohí vôbec neviete. Súdim podľa vzorky ľudí, ktorým som seriál ospevovala a vôbec nevedeli, o čom točím. A tak som sa rozhodla urobiť veľkú pikoškársku osvetu a seriál vám trocha predstaviť. Už zajtra na Emmy Awards sa totiž rozhodne, či si Matt za túto úlohu odnesie cenu najlepšieho herca v komediálnom seriáli. Je to už jeho štvrtá nominácia a prvé tri sa mu premeniť na výhru nepodarilo.

Dám vám ešte jedno priateľské varovanie, než začnem točiť o tom, aký je seriál skvelý a než si ho stiahnete a zamilujete – série majú len 7-9 epizód, čo je tragicky málo. Seriál sa teda nezačína vysielať normálne v septembri ako ostatné, no v januári a končí v marci. A potom môžete skoro celý rok žiť v napätí, ako to do faka bude pokračovať. Ak ste aspoň trocha tak zvedaví ako ja, začnete z toho šedivieť. Ja mám aspoň tú výhodu, že si farbím vlasy. A čo je najhoršie – vyzerá to tak, že piata séria bude posledná.

Ale aj napriek tomuto sa vám určite oplatí seriál stiahnuť, ak patríte medzi fanúšikov Priateľov. Seriál má na svedomí opäť David Crane.

A o čo teda ide? Matt hrá verziu samého seba. A je také troška hovadko, čo si ľúbi vypiť, pretiahne všetko, čo sa okolo neho mihne, neučí sa scenáre a skrátka sú s ním len samé problémy. Vlasy si z neho trhajú ďalšie dve hlavné postavy Beverly a Sean Lincolnovci, ktorí prišli do LA urobiť remake ich úspešnej britskej šou. Píšu scenáre a snažia sa s ním spolupracovať. Keďže nechcem robiť spoiler, viac asi neprezradím a na konci pikošky nájdete trailer na prvú sériu.

Matt nedávno poskytol o Episodes rozhovor pre magazín Deadline, tak si dajme aj ten:

Aké to je hrať takú zlú verziu samého seba?

Je smiešne, že si veľa ľudí myslí, že je to ťažké. Nepozerám sa na to ako na samého seba, ale ako na hranie akejkoľvek inej postavy. On je len náhodou trocha ako ja a podobá sa na mňa. Na začiatku som sa na to tak síce pozeral, ale veľmi rýchlo to začalo byť veľmi čudné, takže som zmenil prístup. Pochopil som, že sa na neho musím pozerať ako na hocijakú inú postavu. A odvtedy je pre to pre mňa vtipnejšie a je pre mňa jednoduchšie nájsť srandu aj v jeho chybách.

Čo je najvtipnejšie na jeho chybách?

Je tu pár vecí, pre ktoré ho rád hrám. Je to človek, ktorý nenesie žiadnu zodpovednosť za dôsledky svojho konania, žije v momente, nestará sa o pocity druhých a zneužíva svoju slávu – je slávny kvôli zaujímavej veci, kvôli tomu, že hral postavu, ktorá nebola práve najbystrejšia. To je niečo, čo pociťujem aj ja vo svojom živote. Veľakrát za mnou ľudia prídu a hovoria pomaly, pretože som hral Joeyho a myslia si, že som hlúpy. (smiech) Pripadá mi to naozaj smiešne. Takže som sa rozhodol, že z Matta spravím človeka, ktorý to zneužíva pre svoje dobro, lebo tým ľudí ľahko odzbrojí.

Láka ťa niekedy, aby si to, že ľudia si toto o tebe myslia, zneužíval vo svojom živote aj ty?

Ľudia sa ma často pýtajú, či som unavený alebo čo mi je. Nie som taký energický človek, akým bol Joey, ale ľuďom to nedochádza. Myslia si, že mi musí niečo byť, alebo že mám zlý deň. „Je po opici, alebo čo je to s ním?“ Nič, som len taký bezstarostný a uvoľnený.

Episodes

Matt ako Matt

Veselo nie je len v seriáli, ale aj na červených kobercoch:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk