Čo týždeň dal

pridal kara 22.9.2015 o 21:19


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Dámy, Michael Fassbender je voľný! Michael a Alicia Vikander sa rozišli po deviatich mesiacoch randenia.

Katy Perry a John Mayer sú napriek správam o tom, že sa dali naspäť dokopy, stále od seba. Magazínu People to potvrdil blízky zdroj: „Obaja sa zhodli, že na svadbu pôjdu, pretože sú dobrí kamaráti s nevestou a ženíchom, ale nie sú opäť spolu. Bola to emotívna svadba a za ruky sa držali len preto, že im na sebe vždy bude záležať. Boli radi, že spolu mohli stráviť nejaký čas, ale netvoria pár.“

Dwayne Johnson a jeho priateľka Lauren Hashian vraj čakajú po deviatich spoločných rokoch potomka. Bábätko by sa malo narodiť v januári. Táto informácia zatiaľ pochádza len od pochybných blízkych zdrojov, takže asi až časom sa dozvieme, čo je na tom pravdy.

Jon Cryer tento týždeň porozprával pre UsWeekly o tom, ako sa Ashton a Mila ľúbia. Vraj sa dokonale dopĺňajú a že aj keď to znie ako úplne klišé, je to pravda.

Mariah Carey a jej frajer James Packer majú za sebou prvý spoločný červený koberec. V pondelok sa vybrali do New Yorku na premiéru filmu The Intern.

Vrátiť po rozvode snubák bývalému? Pfff, to robia len amatéri. Pamela Anderson sa rozhodla svoj prsteň vydražiť a peniaze venovať na charitu. „Dúfam, že tento veľmi jedinečný zásnubný prsteň Tiffany prinesie niekomu radosť, zatiaľ čo ja venujem peniaze na dobrú vec.“

Veľké zahájenie seriálovej sezóny je úspešne za nami a Leonard a Penny sú konečne svoji. Kaley Cuoco teda behá po kadejakých talkshow a v jednej z nich – konkrétne Watch What Happens Live – prezradila, že mala šťastie, lebo ona a Johnny Galecki sa rozišli v dobrom, takže ostali priatelia. Dokonca povedala, že je jedným z jej najlepších priateľov. A dokonca Johnny a jej manžel Ryan Sweeting skvele vychádzajú a majú sa radi.

Megan Fox pokračuje po rozvode v budovaní jej kariéry, ktorá údajne za rozvodom aj stála. Objaví sa v piatej sérii sitkomu New Girl.

Caitlyn Jenner sa zachcelo byť ženou už aj na dokladoch. Aj keď nespĺňa podmienky. Hlavne, že celá jej šou I Am Cait je o diskriminácii trans ľudí, ale ona o tom nemá evidentne ani páru. Ľudia sú dosť pobúrení a na verdikt sudcu som zvedavá teda aj ja. Na zmenu pohlavia v dokladoch totiž musí mať za sebou aj operáciu na zmenu pohlavia, ktorú za sebou nemá. Okrem iného požiadala sudcu aj o oficiálnu zmenu mena na Caitlyn Marie Jenner. Veď keď má človek peniaze, dajú sa kadejaké pravidlá obísť… Za týmto krokom vidím hlavne strach z mužskej väznice. Caitlyn totiž začiatkom roka spôsobila autonehodu, pri ktorej zomrel jeden človek, súd sa blíži a väzenie vraj reálne hrozí.

Adriana Lima sa objaví v októbrovom vydaní amerického magazínu Elle. Pre magazín nafotila takéto šmeksi fotky:

Jessica Alba porozprávala v talkshow Watch What Happens Live o incidente s bodyguardmi Kylie Jenner. Kylie teda žehlí a poslala jej obrovskú kyticu, ktorou sa Jessica pochválila na Instagrame. Však čo, stačí sa ospravedlniť slávnej Jessice Albe, tým ostatným ľuďom, ktorých jej ochrankári odpratali z cesty, už netreba, to je plebs.

Willow Smith má novú pesničku a nový klip. Už by na ňu veru mohla aj puberta prísť, stále vyzerá ako chlapec. Ale teda musím priznať, že pesnička nie je až taká zlá, ako som myslela že bude.

Aj Lady Gaga má novú pesničku. Bojuje v nej proti sexuálnemu násiliu.

A aby toho nebolo málo, novú pesničku má aj Beyoncé.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk