Rose McGowan sa zbláznila

pridal kara 22.9.2015 o 18:50


A ako dôkaz nám poskytla videoklip. 

Rose McGowan už nie je len herečka a režisérka, ale už aj speváčka. Ale pre istotu ukázala v klipe cecky, aby si ho aj vôbec niekto pozrel. Rovno na začiatku vás varujem, že klip rozhodne nie je pre slabšie povahy. Ja som včera v noci urobila veľkú chybu, keď som si tento klip pred spaním pozrela. Čisté psycho. Totálne.

Rose sa rozhodla vydať na kariéru speváčky a klip k jej debutovej pesničke režíroval slávny Jonas Akerlund, ktorý robil napríklad aj Gagine klipy Paparazzi alebo Telephone, ale napríklad aj klip k Beyoncinej pesničke Haunted. Ale niečo takéto psychopatické sa mu teda ešte nepodarilo. Až doteraz.

A pesnička teda nie je tiež bohviečo, ale možno ju len moje vedomie nezvládalo sprocesovať popritom, ako som musela pozerať na tie výjavy. Ale pokúsim sa byť pozitívna. Rose sa nám určite nesnažila spôsobiť nočné mory, ale len nám pomôcť pri vymýšľaní halloweenskych kostýmov.

A prečo sa rozhodla spievať? „Počas posledných pár rokov som už zverejnila zopár pesničiek pod inými menami, len tak som si robila srandu z verejnosti. Jedného dňa som sa zobudila a uvedomila som si, že neznášam herectvo a vždy som ho neznášala. Len si to predstavte, natáčajú sa predovšetkým scenáre od mužov, takže za posledných 15 rokov z mojich úst vychádzal mužský hlas.“ Okej, vidím to na drogy. A Rose želám veľa šťastia do budúcnosti pri hľadaní hereckých úloh, keď jej táto dráha speváčky nevyjde.

Rose v klipe opäť potvrdila, že radšej bude holá, než by mala byť v podprsenke. Mimochodom, odkedy môžu byť na youtube holé cecky?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk