Kanón má náhradu za Mariah

pridal WonderWoman 24.9.2015 o 21:25


Ktože to je?

Ak sa ani v najmenšom nezaujímate o svet módy, čo vám samozrejme nikto nevyčíta, meno Winnie Harlow vám absolútne nič nepovie. Je to 21 ročná kanadská modelka a paradoxne je výnimočná nie svojou dokonalou krásou, ale chorobou vitiligo, ktorá má za následok stratu pigmentu. Účinkovala v reality show Amerika hľadá topmodelku a predvádza pre značky Desigual a Diesel. V poslednej dobe sa tiež angažuje ako motivačná spíkerka.

Winnie, skutočným menom Chantelle Brown-Young, registrujem už dlhšie a veľmi ma potešilo, že kult dokonalosti v modelingu začal ustupovať a namiesto neho začínajú v modelingu prerážať nedokonalí ľudia. Nedokonalí vo všeobecnom ponímaní. Winnie je totiž krásna aj napriek bielym fľakom na hnedej pokožke. A myslí si to zrejme aj bývalý manžel Mariah Carey Nick Cannon, ktorý s Winnie podľa najnovších informácií randí. V utorok vzal totiž Winnie na romantickú večeru do Beverly Hills a hoci na seba neboli nalepení, ani sa nedržali za ruky, zrejme spolu neboli len v rámci večernej brigády testovačov miestnych reštík. Veď aj vekový rozdiel medzi nimi je taký typický Hollywoodsky- 14 rokov. A Nickova bejvalka Mariah sa už tiež posunula ďalej v náručí iného muža, takže je rad na Kanónovi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Winnie v módnych kampaniach

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk