Únik moču

pridal locco 25.9.2015 o 10:05


Alebo nešťastná náhoda? A čo na to Braňo Mojsej?

Neviem, snažil som sa mu dovolať. No nevydalo. Strašne som sa chcel s vami podeliť o názory tohto fundovaného odborníka na danú tému, ktorá sa točí okolo bulváru, alkoholu a zahmlievania. Veď aj ja by som mal konečne možnosť napísať seriózny článok, ktorého kvalitu by ocenili aj členovia širšej novinárskej obce. No nič, s menším zármutkom radšej prejdem k meritu veci. Manželia David a Victoria Beckhamovci sa prednedávnom vyskytli v Londýne, aby na jednej párty oslávili prvé výročie fungovania Victorinho butiku s drahými handrami. Lebo ona nie je iba bývalá megaúspešná speváčka, ona je aj vychytená módna návrhárka. A večne vysmiata sympoška, ktorá miluje balerínky.

A čo patrí ku každej dobrej párty? Samozrejme alkohol. Teda okrem tehiel hop-šup prášku, vyštafírovaných medúz so stále pripravenými palcami na ajfónoch, a hanblivých samčekov, ktorí by radi omočili knot. A možno aj preto je alkohol jeden z pilierov dnešnej spoločnosti. A Victoria sa tak dobre bavila, až si cvrkla. Teda to tvrdia iní. Jej oficiálne prehlásenie znie, že na seba vyliala drink. A všetci jej to samozrejme veríme, lebo čo povie celebrita, to je zaručená pravda. Normálne hneď verím, že Kim nemá ani jednu plastiku. V priloženom videu budete môcť vidieť, v akom stave odchádzala Victoria z párty. Vlastne aj na fotkách uvidíte, že miešala drinky. Keby pila borovičku s pivom, tak sa jej to zaručene nestane. Keď na tým tak rozmýšľam, ono to nedopadlo až tak zle. Na tejto párty totiž mohla naraziť aj na burčiak. To by som bol zvedavý, čo by si potom vymyslela. Ja by som asi skromne prehlásil, že nejaký slovák z cateringu si tam dovliekol lečo, a ja som mu sadol do taniera.

Fotky z interiéru. Inak to vyzerá ako burčiak

Treba prestriedať

Juj, keby si vtedy vedela, čo ťa vonku čaká

Ale zatiaľ si to uži

Tadá. Určite ju strčil nejaký záškodník

Brooklyn odetý v bielom slúžil ako navádzač nadrbanej manke

Neviem prečo to sako drží v ruke

Si ho mohla dať okolo pása. A bolo by po probléme

Inak som volal aj Marošovi, čo hovorí na to trblietavé sako

Ale aj on ma ignoroval

Asi ma všetci majú uloženého ako Volá k*kot, nedvíhaj!

Ale tá čierna fakt zoštíhľuje

Naomi Campbell. Tá prišla v domnení, že ide o stretnutie anonymných alkoholikov

Ellie Goulding

A jej frajer Dougie Poynter

To je ono. Ako Erika v Smotánke na záver







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk