Kaley Cuoco a Ryan Sweeting si zamávali na rozlúčku

pridal kara 26.9.2015 o 19:38


Len po 21 mesiacoch manželstva sa rozvádzajú.

A maratón rozvodov v Hollywoode pokračuje. Aj keď v tomto prípade nemôžem povedať, že by ma to až tak prekvapilo. Niežeby som im to nepriala, ale zásnuby po troch mesiacoch randenia a svadba po ďalších troch… To asi nemá veľkú budúcnosť.

Pozorné oko internetových komentátorov si všimlo, že v posledných pár rozhovoroch už bola Kaley iba ako Kaley Cuoco, nie ako Kaley Cuoco-Sweeting. Kaley si aj zmazala zo svojich sociálnych sietí všetky fotky s Ryanom. Ten si zase pre zmenu vymazal konto na facebooku a zo svojho Instagramu všetko. Len či tak ľahko pôjde odstrániť aj to tetovanie, ktoré si z lásky nechal urobiť….

Už máme vonku aj oficiálne vyhlásenie od hovorcu Kaley: „Kaley Cuoco a Ryan Sweeting sa vzájomne rozhodli, že ukončia svoje manželstvo. V tomto čase žiadajú o súkromie. Žiadne ďalšie vyhlásenie nebude k tejto téme vydané.“

Ak ste si všimli, žiadne kecy o tom, že sa navždy budú ľúbiť a ostávajú dobrými priateľmi. A aj to vymazanie všetkých jeho fotiek z jej sociálnych sietí mi našepkáva, že nejaká dráma sa tam asi odohrala. Myslím ale, že nebudeme musieť dlho čakať, kým nám blízke zdroje prezradia, o čo išlo.

Ryan a Kaley kedysi

Pred mesiacom už Kaley nebola na spoločnej fotke vysmiata ako lečo







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk