Mikiny sú sku*vene dôležité!

pridal kara 27.9.2015 o 19:24


Aj toto je jedna z mnohých hodnotných myšlienok budúceho prezidenta Absurdistanu.

Nemám pre vás dobré správy, priatelia. Nielenže je Európa v sračkách, Amerika na tom nie je o nič lepšie. Karolko nám totiž v rozhovore pre Vanity Fair definitívne potvrdil, že jeho oznámenie prezidentskej kandidatúry nebolo len výsledkom zle nakombinovaných drog, on to totiž myslel fakt vážne. Jeho rozhovor sa síce točil hlavne okolo jeho návrhárskej kariéry, no neobišli ani tú politickú. A vzhľadom na to, čo z neho v tom rozhovore liezlo, mám taký pocit, že zlú kombináciu drog si dal aj pred ním. Z nejakého dôvodu si totiž myslí, že ľudia sa jeho kandidatúre potešili.

…o reakcii na oznámenie kandidatúry:

„Hneď ako som to povedal, ľudia si pomysleli: Počkajte chvíľu, to by sa nám vážne páčilo, pretože keď sa nad tým zamyslíte, je veľmi láskavý. Zakaždým, keď sa dostal do problémov, bolo to kvôli tomu, že niekoho obhajoval a schytal za neho guľku. Je asi tou najúprimnejšou celebritou, ktorú máme.“

…o mikinách:

„Myslím si, že mikiny sú oblečením budúcnosti. Pracovali sme veľmi ťažko na navrhnutí našich skutočných mikín… Mikiny sú sku*vene dôležité. Môže to znieť ako tá navtipnejšia citácia na svete. Ako môžem povedať všetky tie veci o kandidatúre na prezidenta, a potom tvrdiť, že sú mikiny dôležité? Ale naozaj sú. Pamätajte si moje slová.“ To teda budeme, neboj sa.

…o príprave na kandidovanie:

„Sedím v kluboch a rozmýšľam nad tým, že mám 5 rokov, kým budem kandidovať. Musím si ešte veľa vecí zistiť a dospieť.“

…o tom, že je rocková hviezda:

„Rap je skvelý. Je to zábava. Je zábava byť rockovou hviezdou, a myslím, že sa nestane, že ňou niekedy nebudem, ale raz príde chvíľa, kedy budem len dieťaťom mojej mamy. So všetkými tými vecami, ktoré som urobil, ktoré niektorí ľudia považujú za úspechy, kedy príde tá chvíľa, kedy sa stanem tým človekom, ktorého Donda a Raymond West vychovali?“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk