Čo týždeň dal

pridal kara 29.9.2015 o 20:58


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Usher sa na začiatku septembra tajne oženil s jeho dlhoročnou priateľkou Grace Miguel. Zasnúbili sa na začiatku tohto roka. Ich pôvodným plánom bola svadba so 100 hosťami, no nakoniec sa na to vyprdli a vzali sa na tajnáša.

Vydatá je už aj Bar Refaeli. Bar a Adi Ezra sa zosobášili vo štvrtok na tradičnej židovskej svadbe v Izraeli. Svadba to bola veľká, keďže hostí bolo až 300.

Z Adama Brodyho a Leighton Meester už sú rodičia! Celkom dlho sa im podarilo tajiť, že sa im 4. augusta narodila dcérka Arlo Day Brody.

Ashlee Simpson a Evan Ross sa pochválili ich 8 týždňovou dcérkou Jagger Snow Ross.

Herečka Kate Walsh po pár rokoch vzťahu zakývala na rozlúčku frajerovi Chrisovi Caseovi, a tak je opäť single.

Nezadaná je už aj Amy Poehler. Amy a Nick Kroll sa rozišli po dvoch rokoch. Dôvodom rozchodu boli ich plné diáre, kvôli ktorým na seba nemali čas.

Pamätáte si ešte Jesseho Jamesa? Nie? To je ten keketko, ktorý strkal vtáka do každej druhej striptérky, len nejako zabudol, že je ženatý so Sandrou Bullock. Už mu bolo asi smutno, že sa o ňom dlho nič nepísalo, a tak najnovšie porozprával o tom, ako pre neho nebolo ťažké sa preniesť cez rozchod so Sandrou, ale ťažké pre neho bolo to, že stratil syna, ktorého adoptovali spoločne. Že keby Sandra nepatrila do hollywoodskej smotánky, určite by o neho neprišiel.

Z Jennifer Lawrence je platinová blondínka. Háro si odfarbila kvôli natáčaniu filmu Passengers.

Caitlyn Jenner sa už volá Caitlyn aj na dokladoch. A v tých má zaznačené ženské pohlavie. Súd odklepol jej žiadosť o zmenu týchto dvoch vecí v piatok. Či už má za sebou operáciu pohlavia nevedno, lekárske záznamy boli na jej žiadosť označené ako tajné.

Emma Watson zdobí októbrovú obálku magazínu Elle Spain. A ja sa veľmi teším z jej dlhých vlasov. Ešte stále ma tá radosť neprešla a len dúfam, že už sa nikdy neostrihá.

 Jessica Alba zase zdobí obálku SELF magazínu.

Pre SELF magazín ukázala aj to, ako vyzerajú jej rána:

Britney Spears má normálne zmysel pre humor, ľudia. Objavila sa v novej šou Neila Patricka Harrisa, kde si spolu s ním a Joeom Jonasom vystrelila z troch bodyguardov, ktorí si mysleli, že k nej idú na pohovor. A fakt to stálo za to, takže si to pozrite.

Khloé Kardashian je hotová žienka domáca. A tak po jej videu, v ktorom vás učí ukladať sušienky, prišla s novým videom. V tom vám zase vysvetlí, ako si máte upratať špajzu. Aha, aké to tam má všetko pekne zarovnané. Sa s tým ale nadrela tá jej osobná asistentka. Video nie je v plnej dĺžke, keďže patrí k platenému obsahu jej webu, no verím, že vám to vadiť nebude. A mimochodom, Khloé má aj nový nos, keby ste si náhodou nevšimli.

Mean Tweets Jimmyho Kimmela pokračujú:

Jimmy Fallon a Joseph Gordon-Lewitt si zaspievali Rihannine Bitch Better Have My Money.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk