Miláčik Ameriky má novú frajerku

pridal locco 3.10.2015 o 10:14


Konečne, už bolo na čase.

Jej meno je Olivia Culpo. Táto 23-ročná bývalá Miss Universe je každému dobre známa. Aj vďaka ceckom a rozchodu s nejakým Jonasom. Neviem síce s ktorým, ale to je jedno. Hm, to je vlastne priezvisko? Vy ste však určite zvedaví, kto k*rva je ten pán, ktorého som nazval miláčikom Ameriky. Jeho meno je Tim Tebow a za morom je to obrovský fenomén. Má 28 rokov a je to hráč amerického futbalu. A preto ho z logických dôvodov nepoznáte. V Amerike je to však úplne naopak, keďže americký futbal je tam ten najpopulárnejší šport. Hneď za ním sú obžerstvo, afektovanie, rasizmus a selfies. No nič. Musím použiť aj obľúbený žurnalistický termín údajne, keďže títo dvaja holúbkovia sa k ničomu nepriznali. Respektíve, darí sa im ukrývať pred dotieravými objektívmi paparazov. Ale ja tomuto vzťahu verím, veď ktorá medúza by odolala tomuto okuliarnatému peništeku.

Možno aj vy by ste boli zvedavé na pár detailov z jeho života, lenže z nasledujúcich riadkov určite nič nepochopíte. Ale skúsim. Tim bol už na Floridskej univerzite veľká hviezda. Možno aj vďaka víťazstvu Heisman Trophy. Mimochodom, to je to najcennejšie individuálne ocenenie, aké môže dostať vysokoškolský hráč amerického futbalu. Napriek tomu, Tim sa v NFL nikdy výraznejšie nepresadil. Možno aj preto, lebo jeho prihrávky nekončili v rukách spoluhráčov, ale v prvých radách na preplnených tribúnach. A nejednému divákovi vyrazili z rúk klobásku či pivko v umelohmotnom pohári. Síce je Tim označovaný za futbalového tragéda, za morom je to stále veľká hviezda. Ľudia ho jednoducho stále žerú. Prečo? Lebo je to oddaný kresťan, skromný chlapík a obrovský sympaťák, ktorý je akýmsi protipólom všetkých namyslených blbečkov v NFL. Keď ste aspoň niečomu porozumeli z predchádzajúcich riadkov, tak si môžte pogratulovať. A pre ostatných mám obrázky. Juchú!

Olivia Culpo pre pánov

Tim Tebow pre dámy

Jedno dojemné video. Pekný príbeh







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk