Naozaj má len 21

pridal kara 3.10.2015 o 16:10


Overujem si to zakaždým, keď ju vidím.

A aj keď je to na neuverenie, je to naozaj tak. Naša obľúbená Courtney Stodden si tento týždeň vybehla na párty do Hollywoodu. Na také ju asi často nepozývajú. Ale keďže je vegetariánka a dlhodobo podporuje organizáciu PETA, dostala pozvánku na ich oslavu 35. výročia. Na svojej vizáži si evidentne dala záležať, len škoda, že nemá vkus a má nepodarené plastiky. Niekto asi kedysi urobil tú chybu, že Courtney povedal, že sa trocha podobá na Marilyn Monroe. Courtney totiž odvtedy nerobí nič iné, len sa snaží vyzerať ako jej dvojča.

Marilyn

Courtney ale nebola jediná odfarbená blondínka so silikónmi na tejto akcii. Vegánkou a veľkou podporovateľkou PETA je aj Pamela Anderson. Tá má síce o 27 rokov viac ako Courtney, no vyzerá nepochybne lepšie. Na akcii nechýbal ani jej bývalý Tommy Lee, s ktorým má dvoch synov. S Tommym sa priateľsky zvítala a zapózovala fotografom aj s jeho snúbenicou Sofiou.

35. výročie organizácie PETA prišlo osláviť ešte zopár celebrít:

vegánka Alicia Silverstone

Morticia Anjelica Huston

vegánka Emily Deschanel

Ireland Baldwin

vegán Jason Biggs

Jillian Michaels

Joanna Krupa

Kesha

Naomi Grossman

A nechýbala ani mladšia sestra Miley – Noah Cyrus s mamou Tish







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk