Stále zaľubení

pridal WonderWoman 6.10.2015 o 9:28


Bella Thorne a Gregg Sulkin kazia Hollywoodsky priemer.

V poslednej dobe je totiž tuším „moderné“ sa rozvádzať a rozchádzať, nie šťastne sa vodiť za ručičky. Bella s Greggom tvoria pár už nejakých 5 mesiacov a trávia spolu každú voľnú chvíľu. Iste, aké problémy asi môžu riešiť vo vzťahu čerstvá osemnástka a dvadsaťtri ročný fagan, že? Hádať sa môžu akurát tak kvôli tomu, že ju pred spaním neprezvonil, alebo že mu ona neskoro napísala, že je sama doma.

Vyzerá to ale tak, že ani takéto drobné nezhody nenarúšajú ich idylický vzťah. V pondelok sa zase ruka v ruke, vysmiati ako dvojité lečo prechádzali po Vancouveri. Bella tu natáča romantickú sračku romantický film s názvom Midnight sun a jej filmového frajera si zahrá Patrick Schwarzenegger. A tu mi napadá, či nebude Gregg patologický žiarlivec, ktorý musí Bellu strážiť a behať s ňou na každé natáčanie. Ale nebudem hejter, asi ju má naozaj rád. Spravili si aj romantický cyklo-výlet do Stanleyho parku, potom Greggino napísal ich iniciály do piesku a osrdiečkoval ho a deň zakončili romantickou večerou a zaláskovanou fotkou, ktorú hneď šupli na instagram. Ja som síce romantická duša ale zo slovíčka zaláskovaný/á/í sa mi dvíha žalúdok. Uvidíme, koľko im táto idylka vydrží.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk