Úplne zbytočná pikoška

pridal locco 6.10.2015 o 9:06


O blonďavej slečinke a okuliaroch.

Klikli ste? Aj napriek varovnému nadpisu? Veľmi zvláštne. Myslel som to s vami dobre. Fakt, z toho nadpisu ste mohli pochopiť, že tento článok má význam ako rohožka v nákupnom vozíku bezdomovca. No čo už s vami, tak teda vitajte doma. Na titulnej fotke ste určite spoznali bývalú hviezdu Paris Hilton. Svoje chvíle slávy má už dávno za sebou, preto o jej meno zakopne len nejaký pochybný regionálny žurnalista. Áno, ako ja. Fakt netuším, prečo sa Paris vytratila z titulných strán svetového bulváru, veď s ňou bola vždy ohromná zábava. Možno jej poctivo vyšliapanú cestičku zatarasili svojimi zadkami členky satirického hnutia za prirodzenú krásu. Paris na rozdiel od nich asi prišla k rozumu, preto jej rodičia nemuseli zafackovať uši do hlavy.

A asi kvôli prítomnosti uší na hlave, sa vyčačkaná Paris vybrala do obchodov v Los Angeles, aby si kúpila štýlové okuliare. Ale ona je veľmi chytrá mladucha, ona by určite vynašla spôsob, ako nosiť okuliare bez uší. Pravdepodobne by si ich nožičky zalepila za hlavou páskou na koberce. Alebo by si ich sekunďákom prilepila ku koreňu nosa. Veď také trendové okuliare sú povinný doplnok atraktívnej slečny. Obzvlášť v jej prípade. Musí nejako zamaskovať to prižmúrené oko večne podozrievavého detektíva. Tak, a toto je koniec. Keď ste to napriek niekoľkým varovaniam dotiahli až sem, tak sa asi radi sebapoškodzujete. Tieto dve minúty života vám už nikto nevráti, a preto veselo posielajte sťažnosti do kaderníctva Juraja Lelkeša.

No nie je zlatá? Toľko radosti. Len neviem, či sa teší z tých okuliarov alebo z prítomnosti paparaza







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk