Propagovanie marihuany na verejnosti

pridal WonderWoman 8.10.2015 o 21:56


Kto to kráča po svete s ganjou cez celý chrbát?

Však tipujete Rihannu? Alebo Miley Cyrus v čiernej parochni? Prípadne odfarbenú Lindsay Lohan? Ani jedna, ani druhá, ani tretia. Naša celkom slušňáčka Vanessa Hudgens si dala takúto parádnu nažehlovačku na jeansovku.

V stredu si takto vykračovala po Los Angeles. Skočila do obchodu, po dve kávy a šup späť za dealerom. Ale nie, žartujem. Vanesske verím, že jej jedinou drogou je káva, ktorú vraj veľmi obľubuje, ako vidno aj na fotkách. Menej je niekedy viac, ale 2 kávy sú lepšie ako jedna, to potvrdí každý správny kávičkár. Možno je všaj jedna z tých káv pre jej frajera Austina Butlera. Okrem škandálu s uniknutými holými ceckami spred šiestich rokov je Vanessa vzorné dievča, s Austinom sú spolu už 4 roky bez drám a verejných hádok a jej meno tiež nikdy nebolo skloňované s marihuanou, alebo inými drogami. Takže žiadna propagácia marihuany, to bol opäť len jeden zo série zavádzajúcich titulkov.

Spokojne si sŕka brčko

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk