Spoločná premiéra na červenom koberci

pridal WonderWoman 8.10.2015 o 21:50


Nina Dobrev a Austin Stowell na ich prvej filmovej premiére.

O tom, že sú títo dvaja spolu, sme vás informovali koncom júla. Aj o tom, že sa radi vykusujú na verejnosti. Ale to všetko v Hollywoode nestačí na to, aby ste s niekým naplno zoficiálnili váš vzťah. To sa stane až v momente, kedy dve celebritky spoločne vystúpia na červený koberec. Môžu sa dovtedy promenádovať v plavkách na spoločnej dovolenke, môžu byť nafotení pri rannom kupovaní rožkov, ale až červená, farba vášne pod ich nohami hovorí jasné: „Títo dvaja tvoria pár.“ A tak sú od nedele takto oficiálne spolu aj Nina so svojim milým Austinom.

Nina ako správna frajerka prišla spečatiť oficiálnosť ich vzťahu podporiť Austina na premiéru jeho nového filmu Bridge of Spies. Hrá tam po boku skvelého Toma Hanksa a pod taktovkou skvelého Stevena Spielberga. Ide o dramatický thriller z obdobia druhej svetovej a na IMDb má veľmi slušné hodnotenie: 8, 7. Nina mu určite dala aspoň deviatku už iba preto, že spolu spávajú chodia. Ale ja by som im ako páru také vysoké hodnotenie nedala. Jednak sa mi k sebe veľmi nehodia (a určite aj mnohí fanúšikovia Vampire Diaries plačú za Ianom) a plus sa mi zdá, že pri ňom Nina nejak mierne ošpatnieva. Ale napriek tomu: gratulujem k červeno-kobercovej premiére, holubičky.

Bridge of Spies trailer

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk