Taylor Swift o starostiach, Karolovi a Nicky Minaj

pridal WonderWoman 9.10.2015 o 20:23


V najnovšom čisle NME magazínu rozprávala aj na tieto témy.

Je celkom zaujímavé, že hoci má Taylor iba dvadsaťpäť rokov, hovorí sa o nej ako o jednej z najvplyvnejších žien súčasného sveta. Vraj má úžasné vokály a obrovský talent na písanie textov. Dobre teda. Nebudem sa k tomu vyjadrovať, lebo koľko ľudí, toľko chutí a hoci nám rockerom sa z jej hudby dvíha žalúdok, nebudem odsudzovať. Dnes mám deň bez hejtu, takže to prejdem mlčky. Ale beda jej, keď budem mať hejtovací deň. To sa ešte k tejto pikoške vrátim. Každopádne, objektívne musím uznať, že čísla hovoria za seba a že Taylor hudba fakt vynáša. A nielen hudba, toto podnikavé dievča zarába, kde môže. Napriek tomu, že má zdanlivo všetko, od peňazí, celebritných kamošiek, frajera z hudobnej brandže, atď., aj ona, ako každý bežný smrteľník, má starosti. No tak prezraď, čože ťa trápi, ty naše chúďatko?

„Som v novinách každý jeden deň z mnohých rôznych dôvodov. A niekedy, keď dovolíte vašej úzkosti, aby vás ovládla, môžete mať pocit, že každý čaká len na vaše zlyhanie – a to bude váš koniec. Často potrebujem zavolať svojej mame a dlho sa s ňou rozprávať, len aby som sama sebe pripomenula všetky tie skvelé veci a to, čo je podstatné.“ Ďalej prišla reč aj na twitterovskú hádku s Nicky Minaj. Anakondia tučná riť totiž nevedela prekusnúť, že v kategórií najlepšie video roka nebolo nominované to jej, ale Swiftkine. Vymenili si pár tweetov a Taylor sa z toho poučila. „Teraz už posielam sms-ky. Ak sa vyskytne nejaké nedorozumenie, idem za manažmentom dotyčného, vypýtam si číslo a napíšem mu. Je to dôležité poučenie pre každého, kto žije v roku 2015.“ No a nesmieme samozrejme zabudnúť na to, ako Karol strápnil Taylor pri preberaní ceny na MTV VMA v roku 2009. Tá už mu ale po šiestich rokoch odpustila. „Ja a Karol spolu teraz dobre vychádzame.“ Veď Karola už život dosť potrestal, keď mu zavesil na krk Kim s celou jej famíliou. Čím bližšie k nemu Taylor je, tým lepšie si môže jeho utrpenie vychutnať. Vychcané dievča.

Taylor na titulke

Taylor inside

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk