Rita Ora je morská panna

pridal kara 11.10.2015 o 20:22


Len pozor, aby ju niekto omylom nenafiletoval.

Rita Ora sa totiž zahrala na morskú pannu v reklamnej kampani na novú rybiu reštauráciu Sexy Fish. Prečo by mala byť ryba sexy? Celkom tomu nerozumiem. Majiteľom asi došlo, aký vadný názov reštiky majú, až keď boli vytlačené jedálne lístky a už nebolo cesty späť. Zdeněk Pohlreich by im dal. Ale oni sa vynašli – aby mal názov aspoň nejaký zmysel, napadlo im urobiť v reklame z nejakej sexy žienky – ideálne celebrity – spolovice rybu. Vyšla z toho Rita asi preto, že je celkom slávna, ale drahá asi nebude. Ale aby som len nehejtovala, výsledné fotky sú fakt pekné a Rita to celkom dobre zvládla, keďže išlo o jej prvé fotenie pod vodou. Ja by som asi veľmi pod vodou pózovať nemohla, keďže viem zadržať dych asi tak na 10 sekúnd a potom ma začne chytať panika. To by boli vtipné fotky.

Reštika Sexy Fish už má za sebou aj oficiálne otvorenie a nechýbala na ňom samozrejme ani Rita. Celkom sa držala témy a prišla opäť za morskú pannu, v zlatých šupinových šatách. Na otvorení nechýbali ani mnohé iné celebritné tváre, takže predpokladám, že to bude skôr taká ďalšia reštika pre celebrity a my, bežní smrteľníci, by sme si tam mohli dať tak možno minerálku. S citrónom.

Sexy Rita v reklame

Rita si pri príchode na otvorenie kontrolovala, či nezabudla nič doma

Aha, aké veľké ústa. Už vieme,  čím učarovala Travisovi.

Nechýbala ani Zlatka Hovnová

Kate Moss

Lindsay Lohan

najväčší šéf Topshopu Sir Phillip a Ciara

modelka Winnie Harlow

A takto vyzeralo fotenie reklamy pod vodou:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk