Shia dostal náramky

pridal locco 11.10.2015 o 8:32


Od príslušníka policajného zboru.

Aj celebrity musia dodržiavať zákony. Teda aspoň v Spojených štátoch. Tam sa neserú skutočne s nikým, do laty dajú každého. Nezáleží na veku, farbe, rozmeroch silikónovej rite či počte mierne škrtnutých followerov. Svoje o tom vie aj 29-ročný herec a dobrodruh Shia LaBeouf. Ten má s porušovaním zákona bohaté skúsenosti. Možno to však robí naschvál, lebo má rád adrenalínové športy. A nemusí ani míňať ťažko zarobené peniaze, za neho to zatiahnu daňoví poplatníci. Shia sa v piatok vybral na hudobný festival do texaského Austinu. Už bol skutočne blízko, no v poslednej chvíli ho zradili nohy, a tak skončil v jednom miestnom bare. Inak toto sa dosť často stáva aj slovenským mužom, že ich po ceste domov vcucne do šenku nejaká neznáma sila. Kde si? Na ceste.

Samozrejme aj Shia po príchode do baru statočne vzdoroval tomu démonovi menom alkohol. No ten chamtivý barman ho nakoniec zlomil, a úplnou náhodou sa Shia ožral. Ako to už býva, medzitým mu nejaký zákerný diabol pošepkal, že každý správny pijan musí vyviesť nejakú p*čovinu. Tadá, podarilo sa. Po odchode z baru sa správal podozrivo a začal vyvádzať. A preto padol do oka policajnej hliadke. Aj napriek policajným výstrahám, Shia sa rozhodol, že sa trochu poprechádza medzi idúcimi autami. Asi prechádzal na červenú alebo mimo prechodu pre chodcov. To už policajtom došli nervy a tak ho zatkli. Asi trochu kruté, no tých dôvodov na zatknutie bolo asi viac. Takže nabudúce si dávajte pozor, keď budete chcieť prejsť na čierno cez cestu na frekventovanej križovatke. Aha, u nás by sa niečo podobné nestalo. To by už boli plné cely dôchodcov, ktorí s plnými igelitkami tancujú medzi autami na trnavskom mýte. A tie hasičáky čo skáču cez zábradlia na zastávkach. Ukážková technika.

Fotka Shiu z policajnej stanice v Austine

Až dve nekvalitné fotky z jeho zatknutia

Krátke video

Možno sa tam odohralo niečo podobné



Zaradené pod: OMG!, Shia LaBeouf




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk