Čo dva týždne dali

pridal kara 13.10.2015 o 20:53


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledné dva týždne?

Naya Rivera už je mamou. Syna porodila už začiatkom septembra a volá sa Josey Hollis Dorsey.

Bar Refaeli sa podelila o fotku zo svadby. Aby jej bolo pohodlne, vykašľala sa na všetky korzetové svadobné šaty s obrovskými sukňami a prišla v nočnej košeli.

Ako sa hovorí, výnimka potvrdzuje pravidlo. Ukázalo sa, že v prípade rozvodu Megan Fox a Briana Austina Greena blízke zdroje nekecali a Megan mu nakoniec bude musieť platiť výživné. Brian konečne zareagoval na jej žiadosť o rozvod a žiada spoločnú starostlivosť o deti a už spomínané výživné. Nemôže vraj normálne pracovať kvôli tomu, že trpí ochorením vertigo.

Ktovie, či nakoniec nebude bývalému platiť výživné aj Kaley Cuoco. Ten totiž po minuloročnom zranení nepracuje, váľa si šunky doma a hádže do seba tabletky na predpis, čo bolo podľa blízkych zdrojov aj dôvodom ich rozvodu. Jeden blízky zdroj povedal pre Entertainment Tonight, že akčná Kaley si uvedomila, že chce byť vo vzťahu s niekým podobným, akčným, motivovaným a hlavne niekým, kto má prácu a neváľa si celý deň zadok doma. Vraj bolo ich priateľom už dlho jasné, že toto sa neskončí dobre.

Už poznáme meno druhého chudáka, ktorého svojho času prekotila Tori Spelling. Tori priznala, že išlo o Jasona Priestleyho. Bola to vraj len letná romanca a potom sa vrátili do práce a fungovali naďalej normálne ako kolegovia. Jason sa z tohto jej odhalenia veľmi neteší, na twitteri poznamenal, že to nie je nikoho vec, ale šikovne odkázal ľudí na svoju knihu, kde vraj nájdu odpovede na všetko, čo ich o ňom zaujíma. Viete ako sa hovorí, aj zlá reklama je reklama.

Jennifer Aniston a Justin Theroux už majú za sebou premiéru na červenom koberci ako novomanželia. Minulý víkend išli spoločne na premiéru The Leftovers v Texase.

Emma Watson má ževraj nového frajera. Nafotili ich spolu cez víkend na obede. Neviem, prečo z neho hneď všetky médiá robia jej frajera, keďže sa nedržali za ruky, neobjímali, nebozkávali a ani ich vzťah nepotvrdili žiadne blízke zdroje, ale tak teda tu ho máte. Volá sa Roberto Aguire a s Emmou sú dlhoroční kamaráti.

Justin Bieber asi nie je veľmi nadšený, že už vieme o tom, že má penis. Jeho právnici vo veľkom rozposielajú výhražné listy a hrozia žalobou, pokiaľ sa fotky budú naďalej šíriť.

Vin Diesel už porodil! Na Instagram zavesil fotku s vytiahnutým tričkom a zatiahnutým bruchom. Asi sa mu veľmi nepáčili internetové komentáre na jeho nové bruško.

Sii trošička prepína. Koncom júla si kúpila dom za skoro 5 miliónov, no už sa jej asi prestal páčiť. Dom je totiž opäť na predaj. Cenu navýšila o 300 tácov a hľadá kupcu.

Kendall Jenner sa vyzliekla pred objektívom slávneho fotografa Merta Alasa.

Kourtney Kardashian sa zase vyzliekla pre Vanity Fair. Fotil ju fotograf Brian Bowen Smith.

A akoby toho už nebolo aj tak dosť, strašia nás ešte aj z najnovšej obálky Cosmopolitanu.

Ashley Tisdale zmenila imidž. Farba síce pekná, no mám pocit, že blond jej išla viac.

Hayden Panettiere sa koncom septembra podelila v rannej šou Live! with Kelly & Michael s tým, že trpela popôrodnou depresiou.

Kim Kardashian si bola pokecať s Ellen a vyzerá to tak, že z Karolovej kandidatúry bola rovnako prekvapená ako my všetci.

A máme tu ďalší dôvod, prečo sa nedá nemilovať Florence. Tá si pre BBC1 prespievala pesničku Justina Biebera a výsledok je neskutočný.

Chcete vedieť, aký vysoký je Jake Gyllenhaal? Conan nám to vyriešil. Okrem Jakeovej výšky sa vo videu dozviete aj to, ako sa to jeho zmagorené priezvisko vyslovuje.

Lady Gaga v novej reklame pre značku Tom Ford.

Jennifer Aniston účinkuje v novej vtipnej reklame na leteckú spoločnosť Emirates. Tá si vyslúžila veľkú kritiku, pretože ľudia asi nemajú zmysel pre humor.

Marťanovi sa tak dobre darí v kinách, že Ellen už vymyslela, ako môže film pokračovať.

Pesnička k novej bondovke už je vonku a rovno aj s klipom.

Začiatkom budúceho roka sa v kinách objaví celkom zaujímavá vecička plná veľkých mien.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk