Uhádni rodičovskú bunku

pridal zoe 14.10.2015 o 15:35


Tento malý humanoid vznikol spojením slávneho vajíčka so slávnou spermiou. 

Volá sa Jack a je synom jedných z mála slávnych ľudí, z ktorých mi nie je okamžite bľuvno; Chrisa Pratta a Anny Faris. Narodil sa o celých 9 týždňov predčasne a mesiac bezprostredne po narodení strávil na intenzívnej starostlivosti. Teraz je na svete už tretí rok a občas mi pripomína jedného z tých malých žltých zmrdov, ktorých, pevne verím, používa americká vláda na odlákanie pozornosti od vecí, ktoré posrali. Asi viete ktorých zmrdov mám na mysli. Vá fa ná bananana… Už viete.

Každopádne, toto mláďa má veľký potenciál zaradiť sa medzi všedný normál. Prvou indikáciou by mohol byť výber obyčajného jednoduchého a vetrom ošľahaného mena. V mene mu absentuje ovocie, alkohol, historické i biblické postavy, svetové strany, indiánske zlátaniny, či noblesné našuchoreniny. Žiadne Plum Vodka Judas Heavy Snow in North East de Pompidu. Prosto Jack.

Druhou indikáciou by mohla byť absencia značiek, hodiniek, kožušín a troch stajlistov za zadkom. Nenájdete ani Jackove nastajlované a speňažené fotografie. Namiesto toho nájdete len obyčajné fotografie, z ktorých by mal každý nadšenec na Slovensku toľko skloňovanej tradičnej rodiny bezbožnú radosť. Hej, naschvál som napísala bezbožnú. Držíme ti palce, Jack. Vyviň sa v normál.

Jack s mamou, ktorá radšej obetovala jedno oko, aby sa jej syn zmestil na fotku. Na rozdiel od takej Kim K., ktorá svoju dcéru radšej vystrihla. Lebo k nej neladila.

Jack s rodičmi minulý rok

Anna a Chris tento týždeň v reštaurácii v Atlante, kde Chris momentálne natáča film Passengers s Jennifer Lawrence

Normálni rodičia v akcii







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk