Zase nejaký rozchod

pridal locco 15.10.2015 o 19:11


Ktorá celebritná dvojica to má za sebou?

Samozrejme to nie je Zlatka a Paťko. Oni majú všetko iba pred sebou. A teraz sa netvárte, že Pikošky sú jediný bulvár, ktorý čítate, a o ich veľkolepej svadbe nič neviete. Zlatka bude určite tá najkrajšia nevesta pod slnkom. Teda pod podmienkou, že si neodhrnie závoj. Ale zas prvý manželský bozk prefiltrovaný cez závoj asi nebude to pravé orechové. Čo už, v kútiku duše Paťovi samozrejme závidím. Veď nie každý jedinec dokáže tráviť svoj voľný čas so ženou, ktorej očné linky sú na nerozoznanie od tmavých rámov plaveckých okuliarov.

Pohrebné zvony namiesto svadobných zazvonili inej hviezdnej dvojici. 27-ročnej speváčke Jessie J a jej priateľovi. Teda bývalému. Ten sa volá Luke James, má 31 rokov a je to tiež spevák. Asi o malinko menej známy ako ona, keďže o ňom počujem prvýkrát. A asi aj naposledy. To bol aj dôvod ich rozchodu, keďže Jessie po 11-tich mesiacoch vzťahu nadobudla podozrenie, že je s ňou iba preto, aby sa pri nej zviditeľnil. No minimálne raz sa mu to podarilo. Práve teraz. Možno mala Jessie aj iné dôvody na rozchod. Podľa mňa mu len nechcela kupovať drahý darček k ročnému výročiu. Preto použila takúto chabú výhovorku. Toto nemôže byť náhoda. To je možno aj prípad dvojíc, ktoré žijú v turbulentnom vzťahu. Tých pár rozchodov počas roka má iba jeden dôvod. Ušetriť na darčekoch. Možno aj s vami sa partner minimálne trikrát do roka rozíde. Tesne pred Valentínom, Štedrým dňom a vašimi narodeninami. Porozmýšľajte.

Takto im to spolu pristalo

Nesmie chýbať

Túto možno nepoznáte

Jeho ostatný videoklip



Zaradené pod: Jessie J, Luke James, rozchody




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk