Dakota Johnson si dáva soletku

pridal zoe 19.10.2015 o 20:54


Dakotu (26) poznáte všetci ako tú nešťastnicu, ktorá všetky svoje otvory a záhyby podriadila jedinému mizogýnskemu otrokárovi. Holyúdu. A to všetko kvôli toľkej zbytočnosti, aby svetové plátna dotvorili vizuálny obraz ku knihe, kvôli ktorej v marci 2012 spáchali bohovia literatúry masovú samovraždu.

Kto si dobrovoľne spôsobil úhyn šedej kôry mozgovej a čítal ďalej než po stranu 25, alebo sa podrobil hromadnej poldruhahodinovej onanii v priestoroch kina, vie, že Dakota, alebo prinajmenšom jej knižno-filmový charakter, sa vyžíva v submisívno-podivnom vzťahu, ktorý popiera všetky zákony zdravého rozumu. Vo voľnom čase si často hryzie do pery a gúľa očami. Napriek tomu sa do nej zabuchol milionár s potlačou radiátora a jej nesvojprávny charakter sa stal ikonou neukojenej časti populácie. Ja to chápem. Mňa by tiež štvalo, kebyže už každý retard a ja furt nič.

V reálnom živote si však Dakota nedáva nikoho, kto sa hruďou dlho opieral o radiátor. Dáva si soletku. Normálne ľudskú soletku si dáva. Kto nevie, čo je to soletka, mal by vedieť, že to je taká pozérska pochutina, čo by chcela byť DRU tyčinka. Ale nie je. Je to len zasraná soletka. Dakota v septembri oznámila, že so soletkou skončila a len nedávno potvrdila, že sa soletky ešte úplne nevzdala. Ono ti vám aj samotná Dakota asi vie, že soletka nie je žiadna DRU tyčinka. Ale niektorí ľudia, keď nevidia DRU tyčinku v dohľadne, rozhodnú sa zaplniť prázdnotu soletkou.

Dakotina občasná soletka sa volá Matthew Hitt (28) a je členkou britskej kapely Drowners. Takto sa dnes pachtili New Yorkom.

Včera v New Yorku mala Dakota obuté topánky, ktoré sú skoro úplne presnou dospeláckou replikou mojich topánok z 1. ročníka ZŠ. To len tak na okraj.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk