Lana del Rey sa nenarodila, aby umrela

pridal WonderWoman 25.10.2015 o 9:00


Má z toho totiž panický strach.

Hoci nazvala jeden zo svojich albumov Born To Die, nemyslela to doslova. Máva totiž panické záchvaty zo strachu z umierania a dokonca kvôli tomu musela (ako každý druhý Amík) vyhľadať pomoc terapeuta. Tak už vieme, prečo chodí taká zdeptaná. Porozprávala o tom pre magazín Billboard.

„Niekedy je pre mňa ťažké premýšľať o tom, čo sa deje, keď viem, že raz umrieme. S mojimi panickými záchvatmi sa v posledných troch rokoch niečo stalo… zhoršilo sa to. Vždy som k tomu bola náchylná. Pamätám si, že keď som mala štyri roky, videla som v telke ako niekoho zabili. Obrátila som sa na svojich rodičov a spýtala som sa, či raz všetci zomrieme. Povedali, že áno a ja som bola úplne bez seba. Zrútila som sa v slzách a povedala som: musíme sa pohnúť.“ Takže tento jej panický strach je rovnako ako väčšina sračiek, ktoré si so sebou človek nosí, zakorenená v detstve. „Bola som u terapeuta – trikrát. Ale najpohodlnejšie sa cítim keď sedím v kresle v štúdiu, píšem, alebo spievam.“ Lana ďalej priznala, že má tiež obrovský strach zo žralokov. So svojou úzkosťou sa ale učí pracovať aj sama.“ Som naozaj ako moja matka, v tom zmysle, že si robím malé zoznamy. Aby som sa upokojila. Odmeňujem samú seba. Viete – ak toto dokončím, potom budem robiť toto. Pôjdem sa poprechádzať po pláži alebo si zaplávať v oceáne. Idem si zaplávať a som skutočne šokovaná, že to robím. Pretože vec, ktorá ma desí, sú žraloky.“  Nuž, ja by som na jej mieste do oceánu nevkročila, lebo by sa mohlo ľahko stať, že ju zabije žralok, čím by sa zhmotnili obe jej najväčšie fóbie.

 



Zaradené pod: Celebrity, Lana Del Rey, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk