Mr. & Mrs. West

pridal L 25.10.2015 o 19:59


Láska to je mocný čarodej a.k.a. Kim nosí už dva roky na ruke šuter od Karola.

Že aký šuter? Ten na snúbnom prsteni. Minulý týždeň totiž ubehli neuveriteľné dva roky od pompéznych zásnub. O tomto ich výročí nás nezabudla na svojom Instagrame informovať aj Kim. (Nezabudla tiež poznamenať, že všetky fotky z tejto „rodinnej“ udalosti nájdete v jej appke.) Tak a pospomínajme si na tú ich telenovelu…
Dvojica sa dala dokopy na jar v roku 2012. Takmer všetci im tipovali pár mesiacov. Nejako však boli spolu, a tak ako Kim začala rásť riť, neskôr jej začalo rásť aj brucho. Bola v tom. A do Karola bola tak zaláskovaná, že mu dovolila trepať sa jej aj do šatníka (áno, aj toto jej vtedy na Met Gala 2013 vybral on). V júni 2013 z veľryby (ako ju, chúďatko, vtedy nazývali) vyšiel plod ich spoločnej lásky, dcéra North. V októbri 2013 Karol pred Kim pokľakol a nasadil jej na ruku prsteň s 15 karátovým diamantom. Samozrejme, za prítomnosti kamier, na štadióne, s orchestrom a ohňostrojom. A svadba bola rovnako veľkolepá. Aby bolo všetko s kostolným poriadkom (veru, aj Kardashianky chodia do kostola), tak si 24.mája 2014 povedali „áno“.
V apríli tohto roku bol dôležitým medzníkom u Kimye krst malej North v Jeruzaleme. Tiež oznámili, že sú opäť v radostnom očakávaní. Nový do klanu (bude to chlapec) k nim pribudne koncom tohto roka.

 Zásnuby Kim a Kanyeho

A tak to vyzerá, keď má Kanye oči a ruky len pre/na Kim…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk