9 vecí o Adelinom novom videu, ktoré ste pravdepodobne nevedeli

pridal zoe 26.10.2015 o 18:00


Lebo Adele nie je nikdy dosť. A počuli ste, že Adele láme steny a búra rekordy? A ovláda počasie a rozumie reči zvierat. Hovorí sa aj, že svojpomocne otvára zaváraniny, volí a raz rozplakala muža.

1. Čo tam robí ten starý telefón?

Každý, kto videl video…Vlastne tu sa na chvíľu pozastavím. Kto ho ešte nevidel, há? Priznajte sa hneď a bude to skôr za vami. Za necelých 24 hodín vzhliadlo Adelino video vyše 25 milióna ľudí. Z každého kúta teraz lezie Adele. Na každého dôjde. Adele neujdeš. A teraz späť k veci. Každý, kto zhliadol ono video sa na chvíľu začudoval nad použitím jednej rekvizity; véčkového telefónu z dôb nedávnych, ničmenej minulých. Použitie telefónu nariadil sám režisér:

„Použitie staršieho telefónu je v súlade so zvyškom mojej práce. Nedokážem filmovať iphony- sú príliš reálne, príliš identifikovateľné s našimi každodennými životmi. To isté platí o autách. Necítim sa dobre, keď mám filmovať Toyoty a Kie. Keď filmujete tieto elementy, cítite sa akoby ste práve robili reklamu. Nepovažujem ich za výpovedné elementy.“

2. Režisér je celkom zaujímavý týpek

Režisér videa, Xavier Dolan, má obdivuhodné resumé a iba 26 rokov. Za svoju Mommy získal na filmovom festivale v Cannes v roku 2014 ocenenie poroty. Takisto dabuje postavičku Stana zo South Parku pre francúzsko-kanadský trh.

3.  Všetko sa dialo v tajnosti

Video bolo nakrútené v tajnosti na farme v blízkosti Montrealu v Kanade. Väčšina ľudí, ktorá na videu pracovala, sa dozvedela informáciu o tom, pre koho pracujú až v prvý deň nakrúcania.

4.  Adele rozplače na počkanie neznáma pesnička

Keď Xavier povedal Adele, že potrebuje, aby vo videu plakala, Adele si vypočula jednu záhadnú pieseň, ktorá splnila svoju úlohu a Adele sa rozplakala. Ktorá pieseň to bola, a či to bola Adelina vlastná pieseň zostane navždy v tajnosti.

5.  Adele je vlastne veľká citlivka

Adele sa rozcítila a rozplakala opäť, keď prvýkrát počula pieseň „Hello“ hrať na rádiovej stanici BBC1.

6. Chceš Adelin kabát? Smolu máš

Adelin kabát, ktorý má vo videu na sebe, spáchal niekoľko tisícok snorení na googli. Márne ho však budete hľadať. Kvôli kabátu museli stiahnuť z kože posledného Yetiho. Alebo je z dizajnérskeho obchodu a existuje len jeden kus.

7.  Angličania sú zhrození spôsobom, akým Adele zalieva čaj

Adele nahnevala veľa Angličanov, ktorým pripadá neprípustné pripravovať čaj tak hulvátskym spôsobom, že do šálky najprv nalejete vodu a až potom do tej vody vopcháte sáčok s čajom. Úplne šialenstvo. Speváčka bude na príkaz anglickej kráľovnej za trest ubitá čajníkom.

8. Nikto nechce Adele vyzvať na súboj

Odkedy zverejnili niekoľko sekundový trailer k piesni počas reklamnej pauzy britského X Factoru, všetci umelci a hudobné štúdiá posúvajú dátumy uverejnenia svojich piesní zo strachu, že ich Adele rozkúše v zuboch.

9. Priznajme si, že na toto sme všetci čakali:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk