Ďalší rozvod

pridal kara 27.10.2015 o 19:39


Halle Berry nemá šťastie na mužov.

Halle a jej bitkár Olivier Martinez sa rozvádzajú. A veľmi ma to ani neprekvapilo. Dnes posyktli vyhlásenie médiám: „S ťažkými srdciami sme dospeli k rozhodnutiu rozviesť sa. Posúvame sa ďalej so vzájomnou láskou a rešpektom a spoločným odhodlaním robiť to najlepšie pre nášho syna. Želáme si do života šťastie a dúfame, že budete rešpektovať súkromie naše a hlavne súkromie našich detí v tomto ťažkom období.“

Dovolím si tvrdiť, že nedávny Olivierov výbuch na letisku bol posledkou kvapkou. Alebo že už boli rozhodnutí predtým, no vyhlásenie do médií troška urýchlili, lebo Halle sa chce od tohto šialenca dištancovať. A vôbec by som sa nečudovala, keby časom vysvitlo, že občas zopár výchovných faciek rozdal aj doma jej.

Halle a psychoš Olivier sa stretli pri natáčaní filmu Dark Tide v roku 2010. Už o rok neskôr sa zasnúbili a v júli 2013 sa zosobášili. V tom istom roku sa im narodil aj syn Maceo. O ich rozvode sa špekuluje už od leta, no vtedy sa blízke zdroje TMZ tvárili, že všetko je v najlepšom poriadku a rozvod sa neplánuje. Zrejme to pravda nebola.

Halle je ale stále kočka a napriek tomu, že je slobodná matka dvoch detí, verím tomu, že si ešte nejakého chlapa nájde, takže smútiť nemusí. Snáď sa jej podarí nájsť aj nejakého normálneho, lebo ani ten predošlý nemal všetkých päť pohromade.

Halle a Olivier kedysi

Halle a ich spoločný syn Maceo







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk