Mimoriadna správa: Všiva LaBeouf opral!

pridal Lilinka 27.10.2015 o 7:00


Toto vás fakt postaví na nohy! Shia LaBeouf opral. Máme sa báť konca sveta?

Tak si predstavte, zobudíte sa, zapnete sociálnu sieť, a v tom vaše oči zočia niečo nevídané. Shia LaBeouf sa asi snaží zapôsobiť na svoju staronovú frajerku zmiernením odóru, ktorý za sebou zanecháva. Možno mu tá jeho Ruby z Pachu krvi zavoňala na tele niečo od jeho bývalky a povedala mu, že tak toto nie. Biť ma môžeš, smrdieť môžeš, ale budeš smrdieť ako ja, nie ako tá druhá dredová nádhera. A tak bol Shia pravdepodobne prinútený zahodiť všetky svoje zásady založené na živote homelesácky hipsterského filmového herca s veľmi prapodivným vkusom na ženy. Jednoducho musel oprať. Celý akt sa určite odohral pri nejakom potoku s eko bio raw mydlom z Rakúskych Álp vyrobeným z prírodných zložiek slepými čínskymi deťmi. Jednoducho si ho objednal na nete. No Shia si na seba nemohol navliecť svoje staré obľúbené tričko. A tak si na seba hodil handry typu nemám čo na seba, lebo periem, ktoré síce nosí vždy, no tento jeho momentálny počin zahraničné médiá nazvali ako unusual outfit. A o toto veľdielo som vás nemohla ukrátiť. Lebo keď dá Shia prať, začínajú mi napadať temné myšlienky. Máme začať zhŕňať zásoby, lebo ide koniec sveta?

Outfit mentálne retardovaného automechanika Všivovi pristal.

Minule Všivove dvojča postávalo pri Lidli a pýtalo odo mňa drobné. Jasné, že som nedala, však na akom aute sa vozí, netreba mu.

A k outfitu retardovaného mentála treba aj správny štýl chôdze.

Na tričku žiadne dierky ani fľaky.

Začínam mať strach.

Keď dá aj členkové ponožky, vtedy bude naozaj zle. Zatiaľ našťastie nedal.

Pri nastupovaní do takéhoto veľkého auta treba mať vytiahnuté tepláky, nech vám na kríže nenafúka.

Sexy riťka ako dva lopáriky.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk