Štýlové celebrity

pridal kara 27.10.2015 o 21:59


Štýlové celebrity predviedli svoj štýl na InStyle Awards.

Alebo ako povedať slovo štýl najviackrát vo vete. Magazín InStyle včera hostil celebrity v Los Angeles na odovzdávaní cien InStyle Awards. Na liste pozvaných celebrít sa vraj objavili hlavne tie, ktoré veľmi dobre vedia, v čom majú kráčať po červených kobercoch. A nejakým nedopatrením sa medzi pozvanými ocitla aj Kim. Tej bolo smutno, že nebola na kostýmovej narodeninovej párty pre Ciaru, a tak išla za snehuliaka superhrdinu sem. Samá biela, samá oblina a nechýbal ani superhrdinovský plášť. Upriamte pozornosť na veľkosť jej brucha. Tehotná má údajne byť ešte dva mesiace a ja mám vážne obavy, aby ju neroztrhlo, keď ešte ďalej porastie.

Ale nebolo to všetko také strašné ako v Kiminom prípade. Za najkrajšiu dámu večera bola pre mňa jednoznačne Kate Hudson. Keď začnem tie šaty detailne študovať, vlastne sa mi vôbec nepáčia, no na prvý pohľad sú fakt pekné a sedeli jej ako riť na šerbel.

Nechýbala ani Gwyneth Paltrow, ktorá sa obliekla určite lepšie ako naposledy. Tá si dokonca aj prevzala ocenenie Style Icon. Na červenom koberci sa stretli aj bývalé kolegyne Alessandra Ambrosio a Miranda Kerr. A stretli sa tam aj Olivia Culpo a Selena Gomez, ktoré majú rovnakého bývalého frajera – Nicka Jonasa.

Kim Kardashian

Kate Hudson

Kate s redaktorom z InStyle magazínu

Gwyneth Paltrow

Miranda Kerr

Alessandra Ambrosio, ktorá pózuje ako o život

Olivia Culpo

Selena Gomez

Selena Gomez a Michelle Williams

modelkovské trio Miranda, Alessandra a Olivia a nejaká teta

Diane Kruger

Zoe Kravitz a Lisa Bonet

Emmy Rossum

Kim na svojom instagrame zažartovala, ako štíhlo sa cítila pri všetkých tých supermodelkách:

bývalé kolegyne Alessandra a Miranda

Selena Gomez a Dakota Johnson

rýchla kontrola

Selena a Kate

Kate, Gwyneth a Rachel Zoe







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk