Pikoška o sexy zadku

pridal WonderWoman 28.10.2015 o 22:43


Viete, komu patrí toto dokonalé pozadie?

Nie je veľa vecí, o ktorých sa dá povedať, že sú dokonalé. Panuje dokonca názor, že nič nie je dokonalé. Ale ľudia, ktorí to tvrdia, asi ešte nevideli zadok Candice Swanepoel. Našťastie pre celý svet, Candice si raz dávno povedala, že spraví jediné správne a najlepšie rozhodnutie – stať sa modelkou pre Victoria´s Secret. Ako inak by jej zadok naplnil svoje poslanie? Bol predurčený predvádzať spodné prádlo. Prečo by sa na ňom malo sedieť osem hodín v nejakom malom kancli, keď môže mať slobodu a vystavovať sa na obdiv na prehliadkových mólach, či na stránkach časopisov, alebo v najlepšom prípade na veľkometrážnych bilboardoch. Nie nie, to nie je nič pre zadok Candice. Splnil oveľa dôležitejšie poslanie.

A svoju misiu plnil zadok aj v sobotu na fotení v Miami. Fotenie prebiehalo na streche luxusného hotela a Candice ako skúsená profíčka vystavovala pred objektívom na obdiv nielen svoj zadok, ale aj zvyšok svojho modelkovského tela v sexy pózach. Keďže je Candice fakt pani, nepôsobila vôbec lacno, ani vulgárne. Bola skrátka ako vždy krásna, zmyselná a rozdávala okolo seba radosť. Hlavne páni na fotkách s najlepším výhľadom by o tom vedeli rozprávať. Tá radosť im určite vydržala až do večerného príchodu domov, kde si to zamierili rovno do kúpeľne. A my ženy môžeme brať toto fotenie ako motiváciu. Ak chceš mať zadok ako Candice, musíš sa narodiť ako Candice. A nežrať po šiestej večer chujoviny. A cvičiť. Veľa veľa cvičiť.

Tadá

Páni v ľavom dolnom rohu zažívaju best day of their lives

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk