Sandra Bullock premiéruje

pridal kara 28.10.2015 o 22:33


Nielen nový film, ale aj frajera.

V pondelok bola v Los Angeles premiéra Sandrinho nového filmu Our Brand Is Crisis. A Sandra na ňu neprišla sama. Síce sme ich už videli na večeri, ale toto je prvá takáto oficiálna udalosť, na ktorú prišla s jej novým frajerom Bryanom Randallom. Ruka v ruke spolu odchádzali z TCL Chinese Theatre, v ktorom sa film premietal. Na červenom koberci si Bryan síce neobjavil, ale nám stačia aj tieto dve fotky z odchodu. Z nich sa mi podarilo zistiť dve veci – sexošovi Bryanovi sekne asi všetko a oblek nie je výnimkou, a zistila som aj to, že sa k sebe strašne hodia. Fakt im to sekne, vyzerajú spolu dobre.

A aj keď Sandra pózovala ešte na červenom koberci bez frajera, vystískali ju pred fotografmi až dvaja iní chlapi. Billy Bob Thorton si s ňou vo filme zahral a asi si ju obľúbil, súdiac podľa tých objatí. A v obľube ju má ešte stále aj jej dlhoročný priateľ George Clooney, ktorého objatie vyzeralo všeljako. Keby obaja nemali partnerov, tak médiá by už asi špekulovali.

Sandra a Bryan

Sandra na červenom koberci

Sandra a Billy Bob

George a Sandra

Na premiére nechýbala ani Amal.

Sandra sa okrem mužov stihla venovať aj fanúšikom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk