30 najvplyvnejších tínedžerov

pridal locco 29.10.2015 o 10:32


Pre rok 2015.

Tento rebríček zostavili ľudia z magazín Time na základe niekoľkých faktorov. Teda to tvrdia oni, ja mám však pocit, že iba spočítali followerov na sociálnych sieťach, ku ktorým pripočítali odberateľov z videokanálov. Síce stále netuším, ako inak sa dá vyhodnotiť vplyv jedinca na masy ľudí, no možno majú v redakcii tajný recept. Rebríček je trochu nejednoznačný, keďže je zoradený podľa veku účastníkov. Uvidíte v ňom aj deti bohatých a slávnych rodičov, ktoré by bez ich vplyvu otáčali v Tescu jogurty. Samozrejme, narazíte aj na pár prípadov, kedy vám padne sánka. Prevažne ide o občanov Spojených štátov, ak sa neuvádza inak.

30. Moziah Bridges, 13 rokov. Keď mal 9 rokov, založil spoločnosť na výrobu motýlikov. Jeho rovesníci sa vtedy radšej starali o Tamagočiho.

29. Maddie Ziegler, 13 rokov. Hovorí vám niečo meno Sia? Ak hej, toto je tá malá tanečníčka z jej klipov. Takže keď chcete byť slávni, rýchlo volajte Mirovi Jarošovi.

28. Rowan Blanchard, 14 rokov. Herečka, feministka, aktivistka a blogerka. Áno, ten vek je správne. U nej v izbe by ste farbičky asi nenašli, ona má iné starosti.

27. Ashima Shiraishi, 14 rokov. Horolezkyňa, ktorá zdolala jednu z najťažších horolezeckých tratí. V roku 2020 by sa rada zúčastnila na Olympijských hrách. Teda ak horolezectvo uznajú za olympijský šport.

26. Ahmed Mohamed, 14 rokov. Tento kutil a vynálezca si jedného dňa doniesol do školy podomácky vyrobené hodiny, ktoré každý pokladal za bombu. Prečo? Jeho meno a fotka hovoria za všetko.

25. Jazz Jennings, 15 rokov. Transgenderné dievča, ktoré prostredníctvom youtubu začalo zdielať so svetom svoje problémy a pocity ohľadne zmeny pohlavia.

24. Chloe Kim, 15 rokov. Najmladšia snowboardistka histórie, ktorá sa zúčastnila Winter X-Games. Takže aj vy zoberte dosku a nie drogy.

23. Flynn McGarry, 16 rokov. Mladý šéfkuchár, ktorého by pochválil aj samotný Zdeněk Pohlreich.

22. Martin Odegaard, 16 rokov. Tento nórsky futbalista hrá za Real Madrid. Vy ho určite nepoznáte, na rozdiel od všetkých zlatokopiek v celom Španielsku.

21. Amandla Stenberg, 17 rokov. Túto herečku by ste mohli poznať z filmov Hunger Games. Ja si ju budem pamätať vďaka tomu mopu na hlave.

20. Shawn Mendes, 17 rokov. Kanadský spevák, ktorý si už stihol zaspievať s Justinom Bieberom. Veď sa mu ani nečudujem, každý by si chcel zanôtiť s touto pokérovanou divou.

19. Jaden Smith, 17 rokov. Tohto herca, voľnomyšlienkára, superhrdinu a spasiteľa vám nemusím predstavovať.

18. Malia Obama, 17 rokov. Keď je váš tatko prezident, môžte robiť čokoľvek. Ona sa rozhodla, že sa z nej stane kultúrna ikona. Tadá, podarilo sa.

17. Ariel Winter, 17 rokov. Herečka zo seriálu Modern Family. Prednedávnom si dala zmenšiť cecky, lebo ich veľkosť jej strpčovala život. Seriál má aj napriek tomu stále vysokú sledovanosť.

16. William Turton, 17 rokov. Nerd a hacker. Nebojte sa, už som mu v mene našej komunity písal, či by nevymazal rodinu Kardashianiek z povrchu internetového.

15. Silentó, 17 rokov. To je nejaký raper. Ešte som od neho nič nepočul, nakoľko jeho videá nie sú related s klipmi Martina Jakubca. Ale napadla mi jedna vec. Neviete náhodou, kam sa podel Helicó?

14. Bindi Irwin, 17 rokov. Dcéra zosnulého dokumentaristu a dobrodruha Steva Irwina. Je to austrálska herečka, speváčka a tanečníčka. A dobre spravila, že si vybrala menej rizikové povolania.

13. Olivia Hallisey, 17 rokov. Študentka, ktorá vynašla nový spôsob testovania výskytu eboly. Dokonca už získala aj niekoľko vedátorských ocenení.

12. Malala Yousafzai, 18 rokov. Pakistanská aktivistka a najmladšia držiteľka Nobelovej ceny za mier v dejinách. Ak sa niekedy trápite nad skutočnosťou, že vaše najnovšie selfíčko má málo likeov, tak si toto meno vygúglite. Konečne budete mať skutočný dôvod pre plač.

11. Kylie Jenner, 18 rokov. Tento silikónový odliatok toho samoľúbeho epeda pozná snáď každý.

10. Tiffany Zhong, 18 rokov. Finančná analytička, z ktorej sú dosraní aj chalankovia z Wall Street.

9. Maisie Williams, 18 rokov. Anglická herečka známa zo seriálu Game of Thrones. Ak tento seriál nepoznáte, tak vaša mama varí lepšia ako moja.

8. Lydia Ko, 18 rokov. Táto golfistka z Nového Zélandu už stačila prekonať veľa rekordov. Je považovaná za ženské vydanie Tigera Woodsa. Len neviem, či aj ona je závislá na sexe.

7. Katie Ledecky, 18 rokov. Plavkyňa, ktorá ani v Ikei nezohnala vhodnú vitrínu pre svoje trofeje.

6. Zendaya, 19 rokov. Disney hviezdička a herečka, ktorú by ste mohli poznať. Dúfam, že raz sa objaví aj vo vínnom sklepe u Dolinských.

5. Joshua Wong, 19 rokov. Tento aktivista z Hong Kongu sa preslávil svojim bojom za demokraciu. Medzi časom už asi pochopil, že tento boj je nekonečný.

4. Kendall Jenner, 19 rokov. Pre mňa jediná sympatická členka z hentej rodiny. No neviem prečo, veď nemá ani cecky. Pfú, a to je teda niečo.

3. Bethany Mota, 19 rokov. Blogerka, fashionistka a youtuberka. Ľudia citliví na slovenčinu ma za toto v komentároch rozjebú.

2. Kim Kataguiri, 19 rokov. Brazílsky protestant a akvista. Aj on šíri osvetu prostredníctvom youtubu.

1. Lele Pons, 19 rokov. Venezuelská komička a hviezda sociálnych sietí, ktorá sa prednedávnom začala venovať navrhovaniu šperkov. A dobre robí, veď už si namotala niekoľko miliónov potenciálnych kupcov.

Tak, to je všetko. No mne je veľmi ľúto, že sa do tohto rebríčku nezmestil Timurko Kramár. Možno nabudúce.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk