Kto je v týchto zlatých šatách?

pridal kara 29.10.2015 o 22:47


Ktorá herečka sa obliekla do šiat, ktoré nenechávajú veľa priestoru predstavivosti?

Možno budete prekvapení, ale je to Charlize Theron. Tá prišla takto zrichtovaná na tlačovku v Hong Kongu. A ja mám toľko otázok. Prečo si  neobliekla podprsenku? Z akého materiálu sú tie šaty? Charlize na hoteli nemá zrkadlo? A hlavne: Prečo? Lebo ja fakt nerozumiem. Šaty asi mali byť sexy napriek tomu, že nemajú výstrih a nie sú krátke, no podľa mňa to teda fakt nevyšlo. Ukazujú totiž o dosť viac, než by museli. A tým nemyslím len obrysy jej pŕs a bradaviek, ale zvýrazňujú aj všetky nedokonalosti. Cecky sú síce stále cecky, a tie máme na pikoškách radi, ale ani tie to v tomto prípade nezachránili. Šaty sú proste strašne škaredé a strašne lesklé.

Charlize je krásna žena, no ešte chvíľu budem s hejtom pokračovať. Nepáči sa mi totiž ani to, že sa dala opäť ostrihať. Jej porozchodová kríza teda asi neskončila len adopciou druhého dieťaťa. Alebo sú tie krátke vlasy práve kvôli ďalšiemu dieťaťu, pretože na dlhé nemá čas? No ja som na tlačovke nebola a tak na moje otázky asi nikdy nedostanem odpovede. Jedine, že by ste mi to skúsili vysvetliť vy, pikoškári.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk