Malá North odrovnala paparazzov

pridal WonderWoman 29.10.2015 o 12:42


Čo im tento drobec povedal?

Malá North je už odmalička v centre pozornosti. Kamkoľvek ide, všade sú otravní paparazzi, ktorí jej pred očami cvakajú foťákmi. Čudujem sa, že ešte netrpí epilepsiou. Kim je fakt super matka, keď toto dovolí. Lebo ako všetci dobre vieme, väčšinou dá sama echo paparazzom o tom, kde bude a kde ju, alebo malú môžu nafotiť. Ale North je už teraz, vo svojich dvoch rokoch inteligentnejšia, ako jej mama.

V stredu sa toto malé stvorenie vybralo spolu so svojou opatrovateľkou na hodinu baletu. Bolo vidno, že sa na ňu teší a je spokojná vo svojej baletnej sukničke a Balmain kabatíku, ktorý musel stáť minimálne štyri mesačné výplaty priemerného Slováka. No a po tom, ako vystúpila z auta a cupkala držiac za ruku svoju nanny, zahlásila asertívne: „Povedala som žiadne fotografie!“ Paparazzi ju síce nepočúvli, ale rozhodne ich pobavila. A mňa tiež. To dieťa má jediné šťastie, že je tak rozkošné, inak by ju všetci hejtovali už iba preto, že má Kardashianske gény. Ale tú malú chutnú tváričku sa nedá neznášať a už vôbec nie, keď je tak zlato drzá. O pár rokov síce možno bude paparazzom ukazovať prostredník, ale čo tam po tom. Som zvedavá, či aj jej malý bráško bude taký zlatý. Veď onedlho to zistíme.

North napodobňuje babku Kris

 

Tuto to máte:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk