S kým strávil Hugh Jackman celý deň?

pridal WonderWoman 29.10.2015 o 11:07


A nie iba jeden.

Samozrejme, nie je to nikto iný, ako Hughova verná manželka Deborra-Lee. Celú sobotu strávili ruka v ruke nákupmi v Sydney. A nielen celú sobotu, trávia spolu celé dni už neuveriteľných 19 rokov. Do manželského zväzku vstúpili 11. apríla 1996. Spoznali sa na natáčaní seriálu s názvom Correlli v roku 1995, takže ich vzplanutie bolo celkom rýchle, ale ako vidíte, plameň ich lásky horí dodnes.

Najprv som nechápala, ako je možné, že sexy Hugh má po svojom boku o 13 rokov staršiu a nie príliš atraktívnu Deborru. Na mnohých fotkách vyzerá popri ňom skôr ako jeho mama, svokra, či staršia sestra. Ale keď si pozriete nejaké ich spoločné interview a počúvate, s akou láskou obaja rozprávajú o svojom manželstve a jeden o druhom, tak pochopíte. V jednom z nich Hugh povedal: „Ked som stretol Deb, hneď som vedel, že si ju vezmem. Prinútil som sa čakať 6 mesiacov, pretože som si myslel, že je to možno len pobláznenie, že som príliš mladý, aby som to vedel. Bola to hlúposť. Naša láska sa každým dňom prehlbovala. Cítil som pri nej naprostú dôveru byť tým, kým som. Nemusel som byť žiadnou inou verziou Hugh Jackmana, aby ma milovala.“ Títo dvaja si proste boli súdení. Zásnubný prsteň, ktorým ju pred necelými dvoma desaťročiami Hugh požiadal o ruku, navrhoval sám a je na ňom vygravírované v sanskrite Om paramar mainamar, čo v preklade znamená: zasväcujeme náš manželský zväzok väčšiemu zdroju. Hoci ich manželstvo neprešlo žiadnou krízou, ani škandálom, zažilo aj veľmi smutné chvíle. Deborra prekonala 2 potraty a Hugh bojoval s rakovinou kože. Keď zistili, že nemôžu mať deti, rozhodli sa pre adopciu a syn Oscar Maximilian a dcéra Ava Elliot sú pre nich ako vlastné. Takže, čo z toho všetkého vyplýva? Pravá láska existuje, na veku nezáleží a láska prekoná všetky prekážky. Neplatí to vždy, ale v prípade Hugha a Deb áno.

Na prechádzke v Sydney

Sexy Wolverin

Hugh a Deb v seriáli Correlli

Čerstvý pár

Hugh a Deb dnes

Happy family (až na malého, ten nejak zazerá)







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk