Zoe Kravitz dumá

pridal Lilinka 3.11.2015 o 16:15


Zoe Kravitz sa stále nemôže zmieriť s tým, že jej otec sa odhalil pred celým svetom.

Ignác nafotil Zoe fajčiť cigaretu so zaujímavým výrazom. Rozprávala sa s neznámym týpčom, ktorý jej asi dohováral. Teda to usudzujem podľa jej výrazu rebelantskej puberťáčky. Možno sa bavili o tom, čo sa udialo nedávno. Keď vyletel vtáčik, keď to všetko prasklo, keď sa jej otec Lenny Kravitz odhalil a vydal zo seba toľko emócií, že to už ani jeho vypasovené kožené gate nevydržali a vyspustili na svet jeho zapareného Lennyho juniora. Skrátka o incidete, keď jej tatko ukázal penis davu fanúšikov so smratfónmi – čiže celému svetu. Zoe je totiž celá po tatovi. A aj ona je rebelka. Možnože sa dohovárala so svojím manažérom, že by prospelo jej hudbe, keby sa aj ona odhalila. Prospelo to už mnohým talentovaným chachajdám speváčkam, ktoré svoju hudbu len naozaj jemne podčiarkujú neustálym sa vyzliekaním a ukazovaním pohlavných orgánov. Veď už má zas sebou aj spoluprácu s Miley. Možno jej dala nejakú inšpiráciu.

Čauko, ty starý pičus (takto nejako rebelka Zoe oslovuje svojho manažéra)!

Tak som rozmýšľala nad tými Vianocami. Čo keby som dala nejaký ten vianočný koncert.

Na piercingoch v bradavkách by som mala zavesené vianočné gule a z chachajdy by mi počas koncertu padal sneh. Čo na to hovoríš?

Nie!

Kur*a! To už tu nikto nerozumie hudbe?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk