Kate Moss definitívne odložila obrúčku

pridal WonderWoman 9.11.2015 o 22:56


A rovnako aj Jamie Hince.

To, že Kate si narazila mladého grófa Nikilaia von Bismarca už viete. Veď trinásťročný rozdiel nič neznamená. Aj keď Niko vyzerá ako čerstvý maturant a Kate bez omietky ako zrobená dôchodkyňa. To však nič nemení na tom, že spolu v piatok večer boli v kine a vyzerali ako spokojný pár. A čo je najdôležitejšie – Kate už nemala na prsteníku obrúčku. Zrejme si povedala, že keď ju v ten istý deň nemal ani Jamie, nastal čas, aby ju odložila aj ona.

Koncom júla sa prevalilo, že sa s Jamiem budú rozvádzať. Vzali sa v roku 2011 a dôvodom ich odlúčenia, keďže rozvedení oficiálne stále nie sú, boli vraj hádky a vzájomná žiarlivosť. Neviem teda, na čo sa brali frontman rockovej kapely a supermodelka, keď obaja trpia takou žiarlivosťou. Jamie vraj zlomil Kate srdce, no viacerí zasvätení tvrdia, že to bola ona, kvôli komu sa ich manželstvo rozpadlo. Aktuálne che vraj Kate prenajímať ich romantický domček v Cotswolds a neskôr ho aj predať. S Nikolaiom to možno fakt bude vážne a preto chce celú záležitosť s rozvodom urýchliť. Vraj spolu boli minulý týždeň na detoxikačnej dovolenke v Tureckom Bodrume, kde Kate s obľubou chodieva zašňupať si piesok namiesto hop-šup prášku. V každom prípade by bolo určite vhodnejšie najprv sa rozviesť a až potom sa vláčiť s novým frajerom. Minimálne v rámci dobrého rodičovského príkladu.

Kate s mladým grófom a bez obrúčky

Jamie bez Kate a bez obrúčky

Jamie a Kate ešte ako pár

Spoločné hniezdo lásky čoskoro na realitnom trhu







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk