Shakira s rodinkou

pridal kara 10.11.2015 o 22:55


Shakira, Gerard a Milan sa ľúbia.

Shakira a jej skoro 3 ročný syn Milan prišli podporiť Gerarda na včerajšie odovzdávanie futbalových cien v Barcelone. Gerard získal cenu za najlepšieho katalánskeho hráča poslednej sezóny. A Shakira a Milan sedeli v hľadisku a boli na neho patrične hrdí. Rodinka ale nebola úplne kompletná. Doma nechali najmladšieho člena rodiny, čo je celkom pochopiteľné, keďže má len 10 mesiacov. Malý Sasha teda večer strávil doma v prítomnosti pestúnky (alebo ochotnej babičky, ktovie). Shakire sa ale za 10 mesiacov od jeho narodenia podarilo dostať sa naspäť do formy a vyzerá skvele. Možno má podobný režim ako Blake Lively.

Jedno dieťa síce nechali doma, no malý Milan je taký rozkošný, že nám stačí aj pohľad na neho. Počas celého večera sa túlil k rodičom a pusinkoval ich. Shakira a Gerard si nejakú tú pusu vymenili tiež a zaľúbene sa držali za ruky. Snáď to aspoň týmto dvom vydrží.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk