Hollywoodom sa šíri HIV

pridal kara 11.11.2015 o 22:52


A môže za to jeden známy herec.

Ak ste sa tešili, že sa po kliknutí na článok dozviete, o koho ide, sklamem vás. Tieto informácie zatiaľ plávajú po internete bez konkrétneho mena. Nejaký známy hollywoodsky herec je HIV pozitívny. Čo je celkom prúser, keďže jeho zoznam bývalých frajeriek a posteľových známostí vraj vôbec nie je krátky. Na tom zozname by mala byť aj oceňovaná herečka, veriaca filmová hviezda, top hollywoodska osobnosť s kontroverznou minulosťou, glamour modelka a žena, ktorá pracuje v médiách. Ak sa niekomu z vás podarí rozlúsknuť tento hlavolam, má u mňa na desaťročnicovej párty panáka.

Blízke zdroje porozprávali: „Teraz už je to verejným tajomstvom, že tento herec je HIV pozitívny, čo je niečo, o čom on vie už niekoľko rokov. Jeho právnici sa už pripravujú na riešenie potenciálnych žalôb. Realita je taká, že ak vedome ohrozil tie ženy, je to odporné a je to len otázka času, kedy sa z toho stane verejná záležitosť. Pochopiteľne, bola by to obrovská kauza, ale realita je taká, že HIV je už v dnešnej dobe dobre liečené, čiže by to nemalo ovplyvňovať jeho schopnosť pracovať alebo žiť normálny život. A môže to zmeniť pohľad ľudí na HIV, keďže tento muž je heterosexuál.“

Tento známy herec nechce priznať farbu, pretože sa bojí, že to zničí jeho kariéru. A aj potenciálne žaloby od bývalých frajeriek mu trocha robia vrásky. Tak čo myslíte, o koho ide? Spoločne na to musíme prísť, pikoškári!



Zaradené pod: Celebrity, Kto s kým, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk