Toľko lásky a úprimnosti

pridal locco 12.11.2015 o 17:44


Až by sa to niekomu nechcelo veriť.

Modelka Miranda Kerr a jej partner Evan Spiegel prežívajú príbeh lásky, aký píše len sám život. A možno ešte Andy Kraus, on je v tomto majster. Veď ktorý iný seriálový tvorca dokáže počas siedmich rokov prestriedať v jednom dome pár tisíc hercov? Nešetrím potleskom. 32-ročná Miranda je taká zaľúbená, až sa so serverom E! News rozhodla podeliť o pár dôležitých detailov zo vzťahu s 25-ročným nerdom Evanom. A určite to myslela úprimne. Dokonca aj takému skeptikovi ako som ja, začala po jej sladkých slovách zle domykať srdcová chlopňa.

Miranda prezradila, že s Evanom sa stretli približne pred rokom v New Yorku na jednej významnej spoločenskej udalosti. Hneď sa z nich stali kamoši, no po čase sa ich vzťah začal vyvíjať iným smerom. Asi hneď po tom, ako jeho meno zadala do gúglu a dozvedela sa, že Evan je len o niečo bohatší ako náš birmovaný predseda. Miranda ďalej prezradila, že Evan je veľmi milý muž, ktorý sa na nič nehrá. A práve túto jeho prirodzenosť a autenticitu má ňom najradšej. Ešte dodala, že jej veľmi imponuje aj jeho inteligencia. Na záver sa pochválila, že ona, Evan a jej 4-ročný syn Flynn spolu plánujú stráviť Vianoce u jej rodičov v Austrálii. Takže úplne bez srandy, toto musí byť veľmi vážne. Aha, ešte som zabudol. Len tak mimochodom, za ostatného pol roka sa Evanov majetok navýšil o pol miliardy dolárov. On musí mať obrovský problém s internetbankingom, keď si chce pozrieť konečný zostatok na účte. Hneď na neho vybehne error 404, že jeho prehliadač není schopný načítať toľko núl. Ale to sem nepatrí, lebo my všetci veríme v skutočnú lásku, ktorá sa nezakladá na materiálnych hodnotách.

Pár spoločných. Takto vyzerá pravá láska







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk