Trojročná aférka s pestúnkou

pridal kara 13.11.2015 o 11:05


To je to, čo stojí za rozvodom Gwen Stefani a Gavina Rossdalea.

Vyzerá to teda tak, že Gwenin nový románik v Blakeom nestojí za rozvodom, napriek tomu, že podľa blízkych zdrojov sa to celé zdalo podozrivé aj Gavinovi. No ten by mal byť radšej ticho a šúchať nohami, keďže si tri roky nevšimol, že pchá svojho vtáka do nesprávnej ženy. Praskla na neho aférka s ich pestúnkou Mindy Mann. Ale poďme pekne poporiadku.

Gwen robila začiatkom tohto týždňa rozhovor pre rádio KIIS FM, počas ktorého prezradila, že začala tak veľa písať pesničky, pretože jej vo februári život nečakane vybuchol do tváre. Prezradila, že tam bola jedna noc, epicentrum toho celého, no že viac o tom nemôže prezradiť. Táto zlomová noc mala byť údajne po Grammy.

Netrvalo dlho a po týchto jej vyhláseniach sa konečne prevalilo, čo sa medzi ňou a Gavinom vlastne stalo. Gavin si z návštev manželskej poradne pred troma rokmi evidentne veľa neodniesol, a namiesto toho, aby začal sekať dobrotu, začal obrábať ich novú pestúnku. Čo znamená, že s Mindy riešil aj počas toho, ako splodil s Gwen ich posledného syna, ktorý bude mať vo februári dva roky. Dúfam, že Gwen si zašla na gyndu otestovať sa na pohlavné choroby, lebo jeden nikdy nevie, čo jej slizák Gavin mohol domov priniesť.

Gwen sa o Gavinovej nevere dozvedela od ďalšej pestúnky. Tá pri spúšťaní hry na iPade pre jedného zo synov našla nahé fotky Mindy. Gavin je totiž nielenže nechutný, ale je aj sprostý, a tak mal cez cloud nejako spojené zariadenia. Keď prišla Gwen domov, pestúnka jej ukázala, čo našla. Okrem nahých fotiek Mindy tam mali byť aj smsky, v ktorých sa dohadovali na spoločnom sexe. Keď s tým Gwen konfrontovala Gavina, ten zapieral ako mohol a povedal, že išlo len o flirt a s Mindy nič nemal. Gwen mu to síce neverila, ale Mindy dostala aj tak výpoveď. Konečné rozhodnutie o ukončení manželstva ale Gwen urobila až o pár mesiacov, keď sa v Gavinovi na chvíľu prebrali k životu nejaké zvyšky svedomia a priznal, že Mindy obrába už tri roky.

Akoby toto všetko nebolo už dostatočne nechutné, Mindy je ešte navyše asi nejakým chorým spôsobom posadnutá Gwen. Kopírovala vraj všetko, čo robila Gwen – keď niečo jedla Gwen, jedla to aj Mindy. Keď si Gwen obľúbila nejaké cvičenie, začala ho cvičiť aj Mindy. Keď si Gwen kúpila nejakú novú kabelku, kúpila si ju aj Mindy.

Gavinov hovorca všetky tieto správy odmietol komentovať, čo asi hovorí samé za seba. Pôvodne sa hovorilo aj o tom, že keď Gwen porodila ich posledného syna, Gavin odišiel z nemocnice a oslávil narodenie potomka po svojom – v naručí Mindy. Toto ale človek blízky Gavinovi označil za úplne klamstvo a bullshit. Trojročnú aférku už ale nepoprel.

Ako to vyzerá, keď psychopatka Mindy kopíruje Gwen

Pestúnka roka Mindy Mann







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk