Celebrity pre dobrú vec

pridal kara 15.11.2015 o 22:10


Celebrity si vyrazili na Baby2Baby gala.

Neviem čo sa to v tom Hollywoode deje, ale za posledných pár týždňov tam majú jedno gala za druhým. Asi je málo odovzdávaní cien, a tak nemajú celebrity kde žúrovať a chodia na rôzne galavečery, na ktoré by predtým zvysoka kašlali. Túto sobotu im ale išlo asi skôr o podporu dobrej veci, než o žúrovanie. Teda aspoň dúfam.

V LA sa totiž konal galavečer organizácie Baby2Baby, ktorá pomáha zabezpečovať základné životné potreby pre znevýhodnené deti do 12 rokov. Na akcii sa teda objavili vo väčšine mamičky, ktoré tému pomoci deťom asi prežívajú o čosi viac. Titul najkrajšej dámy večera som si dovolila udeliť Rosie Huntington-Whiteley, ktorá bola taká krásna, že nechápem. Za krásnu ale asi nechcela byť Selma Blair, a tak prišla prítomných trocha postrašiť svojou vychudnutou postavou a absenciou ceckov (čo by bolo v úplnom poriadku, pokiaľ by si nedala výstrih pomaly po pupok). A titul strašidlo večera udeľujem aj Gwen, ktorej som sa na fotke zblízka normálne zľakla.

Galavečera sa zúčastnila aj čarodejnica Shannen Doherty. Toto je prvá akcia, na ktorej sa objavila, odkedy jej bola diagnostikovaná rakovina. Snáď je to teda dobré znamenie a Shannen sa už má lepšie.

Gwen Stefani

bu bu bu!

Jessica Biel

Jessica Alba

Kelly Rowland

Kerry Washtington

Kourtney Kardashian

Reese Witherspoon

Rosie Huntigton-Whiteley

Selma Blair

Shannen Doherty

Tatumovci

Jaime King a Jessica Alba

Jessica Alba a Gwen Stefani

Jessica Alba a Kerry Washington

Selma Blair, Gwen Stefani a Derek Blasberg

Jessica Biel a Jaime King

Jessica Biel a Jessica Alba







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk