Koho pindík?

pridal WonderWoman 17.11.2015 o 22:02


Spoznáva niekto ten presvitajúci žaluď?

Obávam sa, že nie. Jediný, kto by ho mal spoznať, je Bella Thorne, ktorá sa s ním už nejaký ten piatok osobne pozná. Rovnako ako s jeho majiteľom, Greggom Sulkinom, s ktorým tvoria pár. Ak vám meno Gregg Sulkin nič nehovorí, nevadí, predstavím vám ho. Niektorí ho poznajú len z počutia, alebo v spojitosti s Bellou, niektorým sa vybaví len jeho tvár, po dnešku už aj jeho penis. Bella tento rok dostane celkom plný mikulášsky balíček, čo poviete? Ale späť ku Greggovi.

Je to anglický herec, má dvadsaťtri rokov a čo je trápne, účinkoval na Disney Channeli, napríklad aj v Kúzelníkoch z Wawerly, kde hrala jednu z hlavných postáv aj Selena Gomez. Fanúšikovia Pretty Little Liars (a ja viem, že ich je tu dosť) ho budú poznať ako Ezrovho mladšieho brata. No, a to by bolo o ňom aj všetko. Nemá zatiaľ veľmi bohatý životopis. Samozrejme účinkoval aj inde, ale v ničom, čo by stálo za zmienku. Našťastie ale dosť dobre vyzerá a to je v dnešnom povrchnom svete viac ako dostačujúce. Preto ho oslovil magazín Flaunt a nafotili s ním tieto chrumkavé fotky v Armani spoďároch, ktoré buď majú vystužený predok, alebo sú vyrábané špeciálne pre obdarenejších pánov. Aby som ale nebola sexistická a povrchná, tak okrem fotiek mám pre vás aj krátky rozhovor s Greggom, ktorý bol súčasťou fotenia. Ak vás ale rovnako ako mňa absolútne nezaujíma, môžete preskočiť rovno do galérie.

… o vysnívanej hereckej postave:

„Úprimne povedané – Bond. Ktorý mladý chlap nechce byť najelegantnejší tvrďas v okolí?Uvidíme, či sa to stane, ale je to niečo, o čom som vždy sníval.“ (pozn.red.: keep dreaming)

… o jeho predstave dokonalého dňa:

„Toto sa ma doteraz nikto neopýtal! Ideálne by bolo spojiť sa ráno s mojou rodinou na Skype-e alebo FaceTime-e, ísť na natáčanie, prísť večer domov, pozrieť si futbal a tráviť čas s mojou priateľkou.“ (chalan zjavne nepochopil rozdiel medzi dokonalým a bežným dňom)

… o vlastnosti, ktorá je na ňom najviac britská:

„Najviac britská? Milujem futbal. Som obrovský fanúšik Arsenalu a cez víkendy vstávam veľmi skoro, aby som si pozrel zápasy. Na hoteloch sú na mňa často sťažnosti kvôli hluku, lebo kričím pri telke ako cvok.“

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk