Alessandra Ambrosio pre Maxim

pridal WonderWoman 23.11.2015 o 22:16


Aké fotky nafotila pre tento pánsky magazín?

No poviem vám, že dosť dobré. Alessandra pre mňa nepredstavuje ideálnu anjelicu, ale fotky pre decembrové vydanie pánskeho magazínu Maxim fakt vyšli. Na pobreží Côte d’Azur ich nafotil fotograf Gilles Bensimon, ktorý je jedným z Alessandrinych najobľúbenejších fotografov a ako povedala, miluje prácu s ním. On sa za odmenu snažil priniesť to najlepšie z jej brazílskej krásy.

Alessandra je podľa Maxim-u považovaná za medzinárodnú značku, módnu ikonu a jednu z najlepšie platených modeliek všetkých čias. Napriek tomu je nohami pevne na zemi. „Mám rada svoje jeansové šortky a biele tričko“, povedala pre Maxim. Ako vyrastala, milovala chodenie na pláž, surfovanie a čas strávený so svojou rodinou. Hovorí, že za svoju pracovnú morálku vďačí svojej mame a starej mame, ktoré obe neúnavne pracovali. „Ženy v mojej rodine sú mojimi vzormi.“  Možno práve ony ju inšpirovali, aby začala sama podnikať a momentálne pracuje na vlastnej línií plaviek a módnej značke ále by Alessandra. A Maxim ju za to tituloval ako najsexy podnikateľku na svete. Podľa mňa patrí tento titul skôr  Jessice Albe, ale posúďte sami.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk